si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Viata departe de poluare



Din zi in zi auzim tot felul de discutii atat
la serviciu cat si in alte locuri publice ca de aexemplu : "Nu mai suport vreau sa
ma mut undeva unde este liniste sau imi doresc mai mult aer curat sau simt ca ma sufoc nu mai suport aglomeratia."
Sunt putine prezentari din care reiese ca majoritatea dintre noi ar da bir cu fugitii acolo unde natura vorbeste si ne pune la dispozitie frumusetile si bogatiile ei.
Ceea ce este greu de realizat aproape ca are radacini aici unde ne aflam deja si este foarte greu sa te desprinzi de locul pe care deja l-ai creat. Uneori vrem aceasta schimbare si chiar trebuie facuta pentru ca un om inteprizator poate descoperi ca si departe de oras se poate trai si se poate realiza din toate punctele de vedere. Ne sperie un nou inceput ceea ce nu este normal, dintotdeauna inceputurile au adus noi realizari si prosperitate. Orasele sunt din ce in ce mai aglomerate ,circulatia pe sosele a devenit un chin iar aerul este din ce in ce mai poluat..
Unde duc toate acestea ? La stres ,la poluarea si intoxicarea organismului in general la nemultumire, care oboseste si si care imbolnaveste organismul. Diminetile si serile cand vapaia soarelui se intinde peste oras undeva intr-un colt de natura sub copacul umbros poti sa -ti bei cafeaua in cantecul pasarelelor, sau poti sa-ti legeni visele intr-un balansoar.
Ce poate fi mai frumos decat natura? tot ce este creatie divina .viata adevarata este acolo unde te simti bine , acolo unde te cheama universul. Sunt multe persoane care au renuntat la viata de pe asfalt pentru bucuria si linistea sufleteasca undeva acolo unde cerul se uneste cu pamantul ,acolo unde florile rad la soare si acolo unde apa se scoate din fantana. Minunat sa devii propriul tau stapan muncind la propria ta afacere undeva departe de zgomotul de uzina, acolo unde gradina de langa casa iti poate oferi hrana naturala din propriul tau pamant si din munca manilor tale.Exista bucuria omului de la tara care scormoneste pamantul pentru a se hrani. Din ce in ce cat mai multi dintre noi a inteles ca echilibrul fiintei umane este natura si hrana naturala, si incetul cu incetul ne vom departa de tot ceea ce ne-a oferit industria alimentara prin prelucrarea tuturor bunatatilor in produse rafinate .Descopera impreuna cu familia ta natura si intelege ca numai tu poti face schimbarea ca totul sa devina realitate si adevar. Cauta izvorul puterii ce sta in vointa ta si alaturate naturii care iti cere ajutorul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu