si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

De ce paine alba si paine neagra?


Toate cerealele sunt bogate in vitamina B care este necesara sistemului nervos. In prezent graul dus la moara este separat de tarate care contin aceste vitamine si apoi sunt inlocuie cu unele artificiale. Tarata fiind folosita in alte scopuri. Faina alba este prelucrata si atunci ea devine si mai alba fiind clasata dupa numarul de zerouri iar tarata este folosita in hrana animalelor . Ceea ce mai ramane in faina alba este amidonul si glutenul , daca o sa aveti curiozitatea sa cititi pe pachetul de faina o sa observati aceste inscrisuri.
Avem in momentul de fata multe sorturi de paine dar nu putem spune ca sunt nesanatoase pentru ca reprezinta un aliment. Painea cea mai gustoasa si buna din toate punctele de vedere este paine care contine tarata sau secara , stiind foarte bine ca este bogata in fibre.
Faina integrala este un produs natural , iar painea care rezulta din aceasta are o valoare nutritiva mult mai mare decat painea obisnuita.
Alimentatia sanatoasa nu este lipsita de paine, de aceea este consumata de toate popoarele lumii in cantitati mai mici sau mai mari.
Industria alimentara sa dezvoltat puternic de aceea nu va lasati inselati de diversele soiuri de paine si alegeti painea graham sau intermediara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu