si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Un alt mod de a-ti mentine sanatatea!


Manastirea Sucevita a fost construita intre anii1594-1606 avand ca ctitori familia Movilestilor.Manastirea se afla la 18 km.de Radauti si 55 km.de Campulung Moldovenesc.

Toata viata cautam ceva , acel ceva pe care ni-l dorim cu totii.Dupa lungi cautari si framantari viata ne este implinita prin munca si prin realizarile care si-au atins scopul. Fericirea ne face increzatori in tot ceea ce facem si avem tot timpul impresia ca nu mai este nimeni ca noi.
Dar se stie ca roata ,oricare ar fi ea se invarte : un pic de neatentie ne poate duce in partea de jos.Trebuie sa fim cumpatati si sa ne conducem viata si dupa unele proverbe care au invataturi ,ca de exemplu :
"Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea de la targ sau Nu da pasarea din mana cu cea de pe gard". Ce tie nu-ti place altuia nu face." si sunt multe alte exemple.
Putem avea orice pe lumea aceasta dar mai de pret decat sanatatea nu este nimic .
Cum putem sa ne pastram sanatatea ? greu dar in acelasi timp si usor . Noi si capacitatea fiecaruia dintre noi putem fi echilibrati in tot ceea ce facem , respectand legile universului. Acestea sunt din credinta si vin din viata noastra spirituala .Nu exista comunitate pe acest pamant sa nu aibe o credinta si sa regasim de-a lungul timpului Istoria care ne reprezinta. .Romania este plina de asemenea locuri frumoase unde orice persoana poate gasi ceea ce cauta liniste , peisaje in natura, oameni primitori , obiceiuri pastrate de la strabuni . Orice vacanta merita traita intr-un coltisor de rai .Nu uita viziteaza manastirile din tara pentru a te regasi si pentru a-ti energiza organismul.Natura prin culorile ei aerul proaspat te va face sa intelegi cat de primitor este pamantul si cat de bine iti poate percepe natura , gandurile tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu