si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Natura , anotimpuri si culori


In general cand vine Primavara simtim ca o noua viata se aseaza precum un covor in fata noastra pe care trebuie sa pasim . Anotimpurile sunt percepute ca inceputuri sau schimbari in viata noastra, de aceea ele sunt reprezentate in culori diferite. Primavara la debut este invaluita in culoarea verde , de la verde crud pana la cateva zeci de nuante. Verdele inseamna seva vietii sau mai bine zis sangele naturii care corespunde ca parte a corpului omenesc cu inima.
In acest anotimp putem simti cum natura revine la viatasi simturile noastre se trezesc din hibernare ,ne trezim la noi provocari pe care viata ni le ofera din plin.
Verdele acopera cel mai intins spatiu in care care traim ;pentru ca in fiecare oras nu lipsesc parcurile sau in apropierea fiecarui oras nu lipseste padurea care ne poate oferi peisaje care ne captiveaza.
Trecerea la anotimpul de vara se face prin mai multe culori datorita florei.Curcubeul este format din sapte culori si pot fi gasite pe intrg parcursul acestui anotimp. Nu intamplator organismul omului este format din sapte centri de energie numiti chakre. In acest anotimp ne putem alimenta simturile cu cele mai variate culori pentru echilibrarea intregului organism.
ROGVAIV sunt culorile curcubeului in care ne putem regasi , fiecare din noi preferand o anumita culoare care ne reprezinta. Chiar si planetele sunt reprezentate printr-o anumita culoare , singura care are toate aceste culori este planeta Venus.
In afara de natura culorile ne pot influienta viata prin mediul in care ne petrecem o parte din timp , acasa de exemplu fiecare isi alege anumite nuante de: zugraveli, perdele, covoare. Imbracamintea la fel ne poate influenta, uneori ne putem da seama de starea fiecaruia dintre noi intr-un cuvant culorile ne reprezinta.
Vara cu toate placerile ei trece ca sageata si intram in anotimpul de Toamna care ne asterne covorul verde ruginiu, galben ruginiu, galben auriu si multe alte nuante care ne fac partasi laa o noua stare.Prin fiecare anotimp putem trai stari diferite cu transformari benefice pentru intregul nostru organism. Este un anotimp care favorizeaza prin culorile specifice acumularea de energii pozitive precum sunt toate recoltele pamantului sunt stranse in hambare. Aici acumulam satisfactia pentru implinirile din sezonul trecut si placerea vacantelor frumoase.
Urmatorul anotimp este precum se stie Iarna care aduce cu ea lipsa grijilor pentru alte activitati si totodata puritatea prin albul zapezilor. Culoarea alb este asociata cu linistea ,sinceritatea , inocentasau puritatea.
Nu trebuie uitat ca viata este influientata de mediul inconjurator ,natura si culorile ei !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu