si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Care ar fi aroma preferata?


Uleiurile volatile se mai numesc si uleiuri aromatice datorita substantei care este extrasa din plante si care se evapora foarte usor. Aceste uleiuri au un miros puternic si un efect antiseptic fiind folosite atat ca picaturi pentru aromatizarea incaperilor,cat si energizarea apei de baie si pentru masaje. Pentru consumul intern si nu numai se folosesc doar uleiuri naturale,care sunt avizate de catre ministerul sanatatii.
Cele mai puternice uleiuri volatile care se gasesc in plafar si sunt in diverse arome cu ar fi;
Uleiul volatil de cimbru, este folosit in tratarea cistitelor de orce tip care poate aparea la orice femeie. Se administreaza cate 5 picaturi de cate doua pe zi dimineata si seara pe stomacul gol. Picaturile se dizolva in 100ml. de apa si se face o cura de 12 zile.
Uleiul volatil de lavanda are mai multe intrebuintari printre care si in infectiile urinare cu candida.
Se administreaza in cure de 28 de zile . In fiecare zi se ia de 2 pana la 3 ori cate 12 picaturi dizolvate in 100 m.l de .apa.
Uleiul volatil de busuioc are aceleasi calitati ca celelalte uleiuri de cimbru si de lavanda fiind folosit in cistite bacteriene cat si fungice. Se administreaza cate 5 picaturi de doua ori pe zi in cure de 12 - 28 de zile; dizolvate in100 ml. apa.

Aromoterapia cuprinde foarte multe sorturi de uleiuri cu mirosuri deosebit de placute ,cel mai placut mi sa parut cel de trandafiri si cel de portocale. Folosesc aceste produse pentru aromatizarea incaperilor si pentru a simti cum pluteste armonia!
Daca vei incerca aceste uleiuri vei deveni foarte curioasa si vei incerca mai multe tipuri pana vei gasi preferata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu