si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Cu totii sa radiem de bucurie!



Cel mai frumos lucru este sa-i faci pe altii fericiti!

In general viata ne ofera si bune si rele dar este important sa avem puterea de a depasi aceste clipe.Fiecare din noi vede in el insusi doar partea buna , doar calitatile si ascunde cu temeinicie toate defectele.Putine persoane incearca sa corecteze defectele sau gresalele pe care le are sau le face.Cu totii pozam in persoane fericite si implinite dar stim ca in spatele gandurilor pline de dorinte se ascunde o amaraciune ,o neamplinire. Nimic nu-i mai frumos decat fericirea ,nimic nu-i mai bun ca implinirea , nimic nu-i mai stralucitor ca iubirea si nimic nu-i mai deosebit ca atunci cand radiem de bucurie!
Cu totii ne dorim sa fim precum in vise ,dar suntem superficiali in tot ceea ce facem.
De ce ne-am facut bloguri ? Pentru ca ne lipseste ceva , numai daca nu vrei sa recunosti . Virtual suntem cu totii foarte buni ,suntem atenti unii cu altii intr-o masura decenta si aproape ca mai mult cerem decat dam.Deci miroase a interes!
De ce devenim asa de draguti cu persoane necunoscute?
Pentru ca firea omului este inselatoare ,pentru ca asa suntem nascuti sa fim superficiali si sa ne dorim cat mai multa atentie,iar in schimbul acesteia punem doar o semnatura. Ne place sau nu ceva mergem mai departe dar nu ne intrebam niciodata daca ieri, astazi sau in alta zi am daruit atentie cuiva spunandu-i doar doua vorbe ,care fac totul. Buna ziua necunoscut-o, si ar fi suficient.O vorba buna indiferent cui o vom spune ne va aduce mult mai multe bucurii ,pentru ca celui caruia transmitem mesajul va intoarce asupra noastra doar energii pozitive, castigand mult mai mult decat o stare de bine si de implinire ca am facut bucuroasa o persoana.
Ce ne dorim?
Compasiune sau apreciere , asta ne dorim; unora le place sa se victimizeze si doresc ca ceilalti din jur sa-i consoleze suntem exact ca niste copii care au o zgarietura si doresc toata atentia celor din jur.La personele mature aceasta se transforma intr-un fel de obligatie, daruiesc pentru a primi laude sau recunostinta.
Suntem superficiali in tot ceea ce facem si uitam ca tot ceea ce transmitem unei alte persoane sa rasfrange asupra noastra.Daca astazi ne-a zambit soarta , totul din cauza altei persoane; atunci avem datoria morala de a face acelasi lucru pentru altcineva care este intr-o situatie similara. Natura noastra este de a detine totul de a deveni cei mai puternici de a avea controlul, de aici si micile diversiuni care apar intre persoane cunoscute sau mai putin cunoscute. Uneori ne mintim pe noi insine hranindu-ne ca ganduri sau vise. Natura din univers este singura care nu minte niciodata!!
Din care lume faci parte?

6 comentarii:

  1. Sincer in multe privinte ai dreptate, sunt adevarate din pacate. Asa suntem noi oamenii si nu o sa ne putem schimba niciodata.
    O saptamana frumoasa

    RăspundețiȘtergere
  2. Bunaziua savuroaso!!!Draga mea lumea e foarte rea si asa va ramane!pupik!

    RăspundețiȘtergere
  3. Unii se mai schimba draga mea ! de una, de alta de amandoua odata!Am sa trec pe la premiile savuroase-i mele !

    RăspundețiȘtergere
  4. Cel mai frumos lucru este sa-i faci pe altii fericiti! spunea cineva ca lumea este rea.....nu e rea deloc,perceptia noastra e asa.....

    RăspundețiȘtergere
  5. Este adevarat nu suntem cu totii rai ,dar pe undeva am spus ca : ceea ce dorim de la altii nu stim sa dam inapoi!

    RăspundețiȘtergere