si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Cum tratezi starea de nervozitate?


In unele periode ale vietii ,putem acumula atata oboseala care impreuna cu stresul duc la stari de nervoziitate. O parte din noi stiu sa se autocontroleze redresand starea aceasta intr-o stare de bine, insa sunt destule persoane care se afunda si traiesc o stare de nervozitate continua si care duce la depresie.Pentru tratarea acestor probleme exista aromoterpia care sa dezvoltat in toata lumea.
De acceea in bucatarii la prepararea mancarurilor se folosesc de catre gospodine ,condimentele care au o aroma placuta dand gustului nostru placeri deosebite.
In Franta de exemplu exista culturi impresionante de lavanda, aceasta fiind folosita in producerea cosmeticelor .In secolele trecute uleiul de lavanda era un preparat la moda pentru intretinerea parului: Uleiurile volatile de lavanda erau folosite de catre familiile bogate in tratarea migrenelor sau in starile de lesin.Se spune ca domnitelor din familiile bogate le venea lesin din cauza corsetelor foarte stranse pe corp.
In momentul de fata sunt foarte multe sorturi de uleiuri folosite in diverse terapii ,eu personal am folosit uleiul de lavanda pentru tratarea insomniei.
Acest ulei se pune in vase mici de portelan cu putina apa in care se adauga cateva picaturi de ulei.Acesta se evapora in camera si dupa aceea poate fi inspirat ,transmitand creierului aroma care reduce starile de stres sau insomnie.
Se foloseste in mare parte de catre elevi si studenti in perioadele in care au de sustinut examene.
Si dumneavoastra puteti folosi aromoterapia in functie de starea pe care o aveti, si totodata pentru a improspata aerul in locuinta indepartand mirosul neplacut .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu