si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Elibereaza-te de probleme


Vrei sa traiesti clipe unice in viata ta? Incearca sa inoti cat mai des sau in cazul in care nu stii poti invata este cea mai simpla metoda de relaxare. Inotul ,fortifica organismul si are in plus avantaje psihice . Ce poate fi mai frumos si mai placut decat mangaierea apei ?
Dar in afara de aceasta diafana mangaiere , inotul are cea mai mare calitate de a sterge suferintele si gandurile care ne macina. Starea de liniste se instaleaza fara sa ne impunem acest lucru pentru ca se intampla natural , corpul fiind tot mai mult captivat de miscarile care trebuie executate. Cand inoti nu mai este loc si pentru gandurile de zi cu zi , ele dispar precum norii. Relaxarea se instaleaza si organismul creeaza o noua stare in care totul este cu adevarat uitat . Cel mai bun leac pentru depresii se afla in puterea apei si a inotului care face creierul mai activ . Persoanele care merg permanent la inot se simt mult mai in forma si mai activi gasind solutii la problemele care ai framanta, mult mai repede decat cei care sunt pasivi si nu exercita nici un fel de antrenament sau miscare. Sunt multe persoane care practica inotul zi de zi pentru a se elibera de toate problemele zilnice. Marea este preferata de cel mai mare numar de persoane, de aceea vara litoralul este plin ; fiecare dintre noi pleaca cu greutatea bagajelor si a gandurilor negre pe care le lasa in nisipul auriu sau in apa marii care ne purifica. La reaintoarcere simtim doar oboseala drumului ,pentru ca trupul s-a curatat in totalitate de greutatea stresului. Nu numai marea ne poate oferi aceste placeri minunate ,chiar si bazinele de inot din oras, sunt pe timpul verii pline de persoane de toate varstele care cauta acest miraj al deconectarii si eliberarii de stres. Soarele are impreuna cu apa o calitate extraordinara de a ne mangaia pielea si de a o bronza , facand parte din reteta care aduce bucuria trupului. Conectarea la natura si indepartarea gandurilor negre fac ca toate bucuriile pe care le simte trupul sa fie transmise catre suflet care are nevoie de clipa aceasta de reamprospatare . Eliberarea de tot ceea ne framanta este un mod real dea a aduce organismului placerea de viata simtindu-ne mai eficienti in tot ceea ce facem.
Inotul este benefic in: usurarea durerilor lombare, circulatia sangelui, intareste musculatura, reduce tensiunea , face pielea mai elastica.
Pentru copii este un bun mod de dezvoltare fizica si psihica in perioada de pubertate.Incercati si petreceti cel putin Duminicile pe malul unei ape unde va puteti balaci cel putin picioarele, simturile va vor transmite puterea benefica a undelor solare care se oglindesc in apa. Vacanta placuta!

3 comentarii:

  1. Un foarte frumos site-ului. Datorită eforturilor din trecut ....

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu m-am relaxat si doar citind lectia pentru astazi.Vreau sa-ti spun ca ieri am fost la piscina comunala si m-am simtit intradevar bine atat fizic cat si psihic.Si eu iti doresc o vacanta placuta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc pentru aprecieri@S.P
    @Corina ma bucur ca te relaxezi intr-un mod frumos!

    RăspundețiȘtergere