si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Unde se depoziteaza toxinele?


Intestinele noastre sunt locul unde se depoziteaza majoritatea toxinelor din organism. Pentru inceputul vietii organismul nostru are toate elementele necesare pentru a functiona normal, de aceea incepand cu adolescenta si chiar mai devreme este bine sa avem obisnuinte alimentare bogate in vitamine . Stilul de viata a fiecaruia dintre noi este muzica sufletului pentru o viata echilibrata. Orce organism trece mult mai usor peste diferite stari care ne afecteaza viata daca noi insine suntem constienti de anumite reguli de igiena si de alimentatie. Chiar si depresia poaate fi invinsa daca organismul are toate elementele necesare pentru toate procesele intregului organism. Un singur element daca lipseste se poate produce un dezechilibru care este foarte greu de vindecat si care la randul sau actioneaza spre distrugerea altor functii.
Dupa perioada de trezeci si cinci de ani trebuie sa acordam o atentie cat mai mare alimentatiei ,pentru ca organismul incepe sa-si piarda o buna parte din vitamine si minerale. Toxinele se depoziteaza in colon de unde incep sa fermenteze producand diverse stari care ne afecteaza incepand de la gaze si ajungandu-se la constipatie. Se spune ca adevarata sanatate a organismului porneste din cavitatea bucala si din colon.
Cavitatea bucala este cea care trimite mai departe mancarea sau mai bine zis conbustibilul pentru intreaga instalatie ce se numeste organism. In cazul in care nu mestecam bine mancarea datorita faptului ca avem probleme cu dantura , bolile nu vor intarzia sa apara; ceea ce este usor de testat este sa constatati singuri daca este adevarat sau nu. Mancarea nefiind mestecata bine trece in stomac si apoi mai departe, in bucati care se depoziteaza si produc constipatia care este din ce in ce mai frecventa in zilele noastre.
Dar nu numai cei care au probleme cu dantura vor pati asa ceva ci si cei care se grabesc din lipsa timpului si infuleca in fuga . Daca sa ajuns la afectiuni precum constipatia , vom vedea ca durerile de cap isi fac aparitia ,iar noi spunem ca avem o mica migrena si ca trece.
Pentru aceasta nu intarziati si incepeti lupta impotriva distrugerii toxinelor din organism ,schimband stilul de viata.
Nu uitati ca timpul liber se petrece in mijlocul naturii asa ca faceti-va curaj de a va petrece mici vacante de vara undeva la iarba verde unde doar soarele ,apa si aerul va poate mangaia.
Fiti activi si indepartati sedentarismul.
Beti doi litri de apa pe zi ..
Beti ceaiuri laxative
Mancati legume si fructe cat mai multe.
Inlocuiti mesle copioase cu salate de sezon.
Dimineata pe stomacul gol beti un pahar cu apa rece.
Luati dimineata inainte de masa o lingurita de ulei de masline.
Faceti o cura cu tarata de grau.
Beti zer cat mai proaspat .
Beti lapte crud proaspat pentru a face enzime in organism.
Consumati miere de albine dimineata pe stomacul gol.
Faceti cure cu aloe vera care detoxifiaza intregul organism.
Nu uitati ca ; constipatia este o suferinta care genereaza alte boli mai grave organismului nostru.

Un comentariu:

  1. Foarte bun si util articolul!Ar trebui sa acordam o atentie mai mare asupra sanatatii noastre.

    RăspundețiȘtergere