si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Matasea de porumb


Avem culturi intinse de porumb dar nu ne-am intrebat niciodata ce se poate face cu matasea de porumb care de fapt este un bun remediu natural pentru multe afectiuni.
Matasea de porumb devine un bun produs naturist daca este culeasa in perioada cand porumbul este in floare sau atunci cand porumbul este deja in lapte.
Cine nu sa oprit langa culturile de porumb in aceasta viata? sau cine nu a cules porumb pentru fiert ? dar niodata nu ne-am pus intrebarea ce se poate face cu matasea de la porumb, care am luat-o drept par de papusa pe care l-am impletit in codite. Aceasta este de culoare roz , sau balai precum este parul zanelor.
Aceasta matase trebuie uscata foarte bine pentru a-si conserva calitatile medicinale, si pentru a da rezultate bune. Afectiunile care sunt combatute cu rezultate bune sunt;
Adenomul de prostata, artrita, reumatismul si chiar obezitatea, deci poate fi folosit drept o solutie pentru cei care vor sa scape de anumite kilograme .
Matasea de porumb poate fi folosita in amestec cu codite de cirese in tratarea afectiunilor renale, avand rezultate bune in eliminarea pietrelor de la rinichi ; in amestec cu florile de soc aduc rezultate deosebite pentru femeile care deja sunt la menopauza ajutand la reglarea hormonala prin continutul bogat de vitamina B6.
Se prepara un ceai dint-o lingurita si jumatate de matase de porumb la o cana de apa fiarta,care se lasa la infuzat cateva minute. se beau zilnic 3-4 cani neandulcit.
Daca nu se poate servi neandulcit putem pune putina miere de albine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu