si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Pielea arata tot


Pielea este invelisul exterior al corpului uman, pe suprata careia se gasesc pori pentru ca organismul sa poate respira. Pielea este elastica atat timp cat organismul nu-si pierde din componente cum ar fi vitamine, minerale. In prezent toata lumea stie ca organismul este format in cea mai mare parte din apa, de aceea este necesar sa consumam apa intr-o cantitate cat mai mare aproximativ doi litri pe zi.
In general toti parintii stiu ca in perioada in care au crescut un copil,aveau senzatia ca nu se mai pot satura de mirosul acestuia. Un copil este atat de pur in primii ani de viata incat mirosul lor este diafan si unic pentru ca pielea respira curatenia acestuia. Copilul in primii ani de viata se hraneste natural de aceea organismul sau nu este intoxicat cu absolut nici o alta substanta nociva din produsele de pe piata care sunt prelucrate punanduli-se etichete de rafinat , dublu rafinat si asa mai departe.
Inaintand in varsta copilul nu mai este supravegheat la orce pas si tentatia produselor tip mancare rapida este la indemana lor. Uneori chiar si noi oamenii maturi suntem ispititi de aceste produse frumos ambalate si cu gusturi si arome care ne inbie sa le cumparam.
Ce sa mai vorbim chiar si la tara am vazut bunicute care consuma asa ceva , spunand "da chiar sunt buni cartofii astia".
Oglinda noastra si a copiilor nostri este pielea care ne arata stilul de viata pe care il ducem.
Bineinteles ca in timp pielea isi pierde din elasticitate, dar nu trebuie uitat ca putem sa evitam aceasta printr-un consum constant de ulei de masline la salate , de peste care este cea mai buna hrana pentru organism. Prin anii comunismului eram indemnati sa consumam ulei de peste , erau la farmacie pastilute cu acest produs. Adevaratele medicamente erau cele din plantele, care nu faceau nici un rau organismului ele actionand strict pentru ceea ce sunt consumate. Daca o sa fiti atenti la citirea unui prospect a unui medicament o sa vedeti ca la compozitie nu lipseste un anume stearat de porumb sau sau salvie , si sunt multe exemple care ne arata ca plantele au fost primele medicamente care nu dadeau reactii adverse.
Deci pielea cu timpul imbatraneste si isi pierde din elasticitate de aceea este important sa ne ingrijim atat tenul cat si restul corpului.
Faceti sport sau mai bine zis miscare zilnic .
Nu uitati sa consumati apa, ceaiuri naturale ,ele contin antioxidanti care ajuta organismul sa elimine toxinelor din organism, redandu-i prospetimea.
Hrana sa fie cat mai naturala
Folositi creme care contin vitamina E .
Masati-va fata ,manile ,picioarele pentru a fortifica muschii.
Face-ti bai de soare zilnic pentru ca vitamina D sa se fixeze in organism.
Face-ti dusuri cat mai dese pentru a indeparta senzatia de oboseala si pentru a indeparta transpiratia care este un proces normal.
Pentru a arata cat mai bine nu uitati sa -i invatati pe copii cum trebuie sa se ingrijeasca de la o vasta cat mai mica si ce beneficii pot avea pe tot parcursul vietii toate aceste sfaturi asupra intregului organism.

Cand arati bine te simti mult mai sigur pe tine indiferent de ceea ce faci!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu