si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Am descoperit cea mai buna pasta de dinti

Toata lumea stie de aloe vera , acum gasim si pasta de dinti cu acest minunat ingredient care are grija de cavitatea bucala.
Forever Bright este conceputa pentru sanatatea dintilor nostri combinand propolisul care este un antibiotic natural cu aloe vera care are proprietati miraculoase cateva din ele fiind antiinflamator, dezinfectant,germicid.
Are un gust racoritor si totodata reconfortant si o culoare verde speciala.
Se poate ingera pentru ca nu este toxica .
Tubul are 130 g
Intareste gingiile, nu ataca smaltul dintilor , impiedica formarea tartrului si il distruge pe cel format, albeste dintii si da o prospetime de durata cavitatii bucale.
Dispar durerile si inflamatiile gingiilor, se poate face bandijonaj pentru afte si cosuri
Modul de folosire: Se pune pe o periuta de dinti cat un bob de mazare ,nu contine flor.
Este un produs natural care il va indragi intreaga familie si in special copii.

6 comentarii:

  1. Hm, interesant, eu sunt reprezentatnt Amway si avem in paleta de produse o pasta de dinti care se poate compara cu cea de la Forever. Se stie ca de regula cele mai exclusiviste marci precum acestea sunt cele mai bune, iar daca pretul este unul foarte bun atunci toate sunt bune si frumoase.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu iubesc foarte mult produsele forever din cauza ca mau readus pe linia de plutire cu sanatatea, dar acum am cumparat ssi pasta de dinti si chiar imi vine sa o mananc! asa de buna este.

    RăspundețiȘtergere
  3. De unde pot cumpara aceasta pasta?

    RăspundețiȘtergere
  4. Acesta pasta de dinti o poti cumpara dand clik pe iconita din dreapta cu produse forever ; te poti loga si imediat dupa acesta ID meu de distribuitor se v-a afisa in chenar iar tu poti cumpara orce produs la un pret mult mai mic decat cel afisat.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt mai multe paste de dinti de calitate. In general costul unei paste de dinti bune depaseste 29 de ron.

    RăspundețiȘtergere