si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Trecutul este prezent


Nu te adanci in suferinta si ganduri intunecate mai bine deschide-ti ochii mintii citind si documentandu-te si ai sa descoperi ca titlul acestei postari aduce in atentia ta realitatea pe care ai trait-o in trecut si pe care o traiesti acum. Suntem capabili de a ne ridica si merge mai departe dand la o parte orce problema care nu ne place de viata si construindu-ne prin rabdare si calmitate momente de imbarbatare si incredere ca totul se rezolva in bine.
Desi suntem inconjurati de semenii nostri care ne dusmanesc sau ne privesc urat incercand sa ne opreasca cu orce chip din drumul spre bunastare si multumire , avem puterea de le darui zambete , sfaturi si intelegere reala pentru a triumfa la finalul zilei sau actiunii.
Este adevarat ca trecutul ne apartine in totalitate si ca el este trait intr-o alta perioada a vietii de aceea trebuie sa nu uitam ca suntem direct raspunzatori de comportamentul nostru si de actiunile noastre. Tot ceea ce am gandit , ceea ce am vorbit si ceea ce am infaptuit cu ani in urma sunt fapte scrise in cartea vietii noastre si care se vor repeta in prezent. Uneori ne intrebam de ce ni se intampla ceva anume, dar niciodata nu ne intrebam daca nu cumva sunt rezultatul comportamentului nostru ; stim destul de bine ca suntem raspunzatori de toate actiunile noastre indiferent ce decizii am luat si indiferent de starea in care ne aflam in acele momente.
Autocontrolul si vointa sunt doua stari pe care noi le putem dezvolta si le putem folosi la modelarea personalitatii; aceste doua mari capacitati le detinem impreuna cu multe altele la fel de benefice si pe care le putem folosi in viata de zi cu zi pentru a avea un comportament civilizat si responsabil fata de semenii nostri. Si daca din trecut exista prezentul atunci din prezent putem construi viitorulcare il avem in fata si care merita sa fie trait mult mai frumos decat trecutulstiind ca suntem in stare de a ne controla simturile.
Orce schimbare este binevenita indiferent de varsta , dar fara o educatie a ceea ce inseamna fiinta Om nimic nu este posibil. Inainte de toate ar trebui sa ne cunoastem pe noi insine si vom descoperi ce capacitati avem si cat de puternici suntem atunci cand stim sa ne autosugestionam si avand incredere ca nimeni nu este mai presus decat nimeni.
Suntem egali indiferent de sex si pozitie sociala , avem aceleasi nazuinte , ne iubim parintii si familia la fel si ne dorim ca sa traim in liniste si pace, si nu ne mai ramane decat sa dezvoltam starea de armonie si intelegere pentru ca suntem capaabili de ane ajuta la deznadejdie si la necaz. Faptele pe care le facem astazi sunt viitorul , de aceea nu uita ca scara pe care ai urcat poate sa se rupa exact cand nu te astepti si vei fi nevoit sa platesti fapte din trecut.
Pregateste-ti din timp viitorul fii bun si bland si mai ales nu incerca sa fii prefacut cu semenii si cu gandurile tale pentru ca natura nu crede deact Adevarul .
Toate plantele toti pomii , orce fir de iarba chiar si apa te intelege perfec tnu este nevoie sa vorbesti sunt receptori la tot ceea ce se fabrica in constient. Te poti minti pe tine dar nu poti minti pe cei din jur sau mai presus de toate Universul.
Totul este preluat , stocat si fara nici o transformare iti va fi daruit cu aceiasi energie ,cauzatoare de bine sau rau in functie de starea in care te afli. Viata este frumoasa , este foarte scurta si trebuie sa fie traita din plin prin fapte bune si cu un comportament divin .

2 comentarii:

  1. Frumoase gânduri draga mea...
    Un weekend excelent îţi doresc!
    Te pup şi te mai aştept..

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc , aceleasi ganduri de bine! si multe imbratisari.

    RăspundețiȘtergere