si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Ultima luna cu cantec de greier


Dupa cum bine se stie vara este in toi , canicula ne arata puterea sa si apele ne racoresc din cap pana in picioare lasandu-i organismului nostru pielea curata si relaxata. Trec zilele, se scurg orele una cate una si vor trece cu repezeala si aceste ultime zile de august impreuna cu frumusetile vacantei de vara.
Vara , acest minunat anotimp care reuneste mii de persoane pentru a-si cauta linistea si pentru a se relaxa atat la munte cat si la mare este cel mai placut anotimp pentru trup si suflet.
Serile petrecute pe malul marii sunt magice si de neuitat prin briza racoroasa a apei sarate care aduc sanatate sistemului respirator prin inhalarea aerului ozonat .Locurile pitoresti au un farmec aparte prin serile linistite in care se aud doar cantecul de greieri sau corul broastelor . Muzica discotecilor care rasuna din loc in loc aduna catre cer mii si mii de energii pozitive din sufletele celor care in acele momente gandesc doar la starea de bine.
Mintea este golita de toate celelelte probleme si hormonul fericirii inunda toate statiunile in care magia verii este in sezon estival. Incepe sa miroase a fan si a roade coapte iar in apropierea caselor se simte miros de vinete si ardei copti semn ca toate acestea sunt din plin si ne pot bucura placererile gustative.
Tarabele sunt pline cu pepeni in jurul carora roiesc consumatori indiferent de ora taarzie . Gustul deosebit al pepenilor nu trebuie evitat pentru ca sunt cei mai sanatosi pentru curatarea cailor urinare si detoxifierea colonului
Este bogat in zaharuri Naturale necesare organismului si este un bun remediu pentru acneie , deci curatarea tenului atat prin consum cat si prin aplicarea unei masti . Consumul unui pepene pe zi in jur de trei kilograme pe o perioada de zece zile este o adevarata cura de curatare a organelor interne inclusiv eliminarea pietrelor de la rinichi.
Beneficiati din plin de toate aceste bunatati care sunt oferite de catre natura si incercati sa ascultati seara de seara ultimele sonate cantate de greierii ascunsi in iarba.
Spectacolul este in toi si poti participa la acesta fara bilet de intrare , doar conectandu-te la simturile naturii si ascultand fiecare fosnet de frunza care poate fi un cuvant in dar de la natura.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu