si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Ai uitat sa zambesti ?


Precum o gradina inflorita, la fel este si sufletul nostru dar sa nu uitam sa il intretinem sa-l hranim cu tot ce este necesar. O gradina pentru a avea frumusete si pentru a putea fi admirata trebuie sapata , udata si apoi ea va rade la soare pentru a ne bucura sufletele. In acelasi mod trebuie inceput si cu persoana noastra, pentru a putea darui zambete si pentru a radia si transmite energii pline de magie. Zambetul face parte din viata, este farmecul care ne defineste caracterul si pozitia noastra fata de realitate.
Nu este important sa ingrijim doar trupul ,nu este nevoie de ore in sir petrecute in fata oglinzii , cea mai buna oglinda a noastra este sufletul . Starea de pace si liniste , statornicia si increderea pot face sufletul sa detina calitati care il infrumuseteaza si il pune in armonie cu universul . Un chip luminos arata intodeauna bunatatea si starea de spirit a fiintei care transmite vartejuri colorate de curcubee pozitive, de speranta si care apreciaza viata si clipa prezenta. Crisparea , teama nu au loc in universul nostru , ele trebuie indepartate si nerecunoscute de noi ca facand parte din viata noastra fiind inlocuite de liniste , calmitate si libertate in gandire.
Nu poti trece prin viata fara sa nu fii urmarit de tot felul de stari , dar nu trebuie sa te lasi dominat de negura si intristare poti sa invingi crezand in speranta si in forta interioara; care este precum o floare ce creste si se desface in razele diminetii. Vedem in jurul nostru tot felul de persoane ingandurate , impovarate de ganduri si probleme care ai framanta si fata lor este cuprinsa de teama ce se instaleaza si deformeaza fiecare particula in parte, dar nu indraznesc sa priveasca problema lor ca fiind ceva trecator , ca toate au o rezolvare si ca toate se fac cu ajutorul oamenilor prin puterea noastra in functie de ceea ce transmitem. Dintre toate cele care fac parte din cotidian veselia si buna dispozitie este ridicata in slavi de catre copii si adolescenti , ei privesc cu alti ochi adancirea unora dintre noi in probleme , crezand ca pentru unii este ceva natural si obisnuit debarasandu-se de ganduri negative si chiar nedorind a fi in compania persoanelor care se inchid in colivia lor precum o pasare ce are probleme. Zambetul face parte din viata noastra , el infrumuseteaza si relaxeaza , aduce bucurie sufletului si inimii care este centrul de sanatate al organismului nostru.
Nu poti sa treci usor peste probleme , dar este important sa nu le mai creezi si incearca sa privesti totul ca pe o lumina care te scalda din cap pana in picioare daruindu-ti putere si frumusete divina. Incearca sa trezesti copilul din tine sa-l faci sa aprinda scanteia si forta schimbarii si redevin-o ceea ce ai fost si creeaza un nou inceput.
Bucura-te de aer , de soare , de apa, de vant si trilulrile pasarelelor si gusta din paharul ce te emotioneaza pozitiv cu amintiri placute din viata ta. Zambeste si razi cu voce tare este ceva ce ai invatat si care nu se uita niciodata, petrece clipe frumoase hoinarind prin locuri de tine stiute si reanvie la viata sentimentul ca frumusetea interioara o poti aduce si pe chipul tau.
Traieste fiecare clipa precum ar fi ultima , fa tot ceea ce-ti trece prin cap si intelege ca viata nu este facuta numai din reguli ,ba mai sunt si exceptii. Descoperate pe tine insuti asa cum cum ai descoperit natura cu frumusetile ei.

4 comentarii:

  1. Esti pozitiva, calda si frumoasa ca o poveste... Te admir pentru asta si-ti multumesc ca mi-ai reamintit cat de minunata este viata...
    Sa-ti fie bine!
    Pastreaza-ti optimismul, atunci cand eu il voi pierde, voi veni la tine sa-l caut...

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc pentru vizita , pentru aprecieri si astept mereu cuvinte frumoase care vin de la cei care cunosc ce este viata!

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoase gânduri.
    Să ai o dimineaţă frumoasă!
    Te îmbrăţişez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc , cu aceleasi ganduri bune!

    RăspundețiȘtergere