si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Sanatate si frumusete


Pentru a avea atat sanatate cat si frumusete este bine de stiut ca Uleiul de masline virgin este produsul cel mai bun pentru a le avea pe amandoua. Uleiul de masline contine vitamine ca; A,B, B1,B2, C,D,E, K, fier , acizi grasi , clorofila si altele, de aceea poate fi folosit ca aliment si nu numai. Din antichitate se stie ca uleiul de masline era denumit si aurul lichid cu care semenii nostri si-au tamaduit in trecut ranile si bolile trupului, iar zeitele si-au pastrat si luminat frumusetea pielii cu aceste picaturi miraculoase folosite atat pentru ten cat si pentru masaje.

Uleiul de masline in afara faptului ca este un aliment , el a tinut loc si de medicament si este folosit si in zilele noastre cu succes in tratarea bolilor cronice . Este un bun laxativ de aceea persoanele care sufera de constipatie pot folosi atat dimineata cat si seara cate o lingura de ulei de masline pentru reglarea tractului intestinal.

Se mai poate folosi atat in tratarea bolilor de inima prin reducerea colesterolului cat si pentru bolile de stomac cum ar fi gastritele si chiar ulcer. Perioada de folosire poate fi nedefinita ,dar rezultatele se vor observa in timpul unei cure de o saptamana .
Dupa obisnuinta cu acest ingredient minunat, el va deveni nelipsit din bucataria dumneavoastra. Se poate folosi si la prepararea diferitelor retete in bucatarie pentru ca isi pastreaza mult mai bine calitatile decat un alt tip de ulei. Prepararea salatelor se poate face cu ulei de masline dandu-i un gust deosebit si sporind sanatatea intr-un mod foarte simplu si la indemana.

Datorita continutului de vitamina A si E puteti folosi cu succes in ingrijirea pielii atat pentru fata cat si maini, daca timpul nu va permite il puteti folosi simplu pentru a va hidrata tenul si pentru ai reda elasticitatea si totodta impiedicand imbatranirea .
Se mai poate folosi sub forma de masca preparata din ou la care se adauga ulei de masline ; sau din ceai de musetel , ceai verde si ulei de masline care prin umezirea unui tifon poate fi pus pe fata .
Ceea ce este important de stiut este ca ; Avand in bucataria dumneavoastra ulei de masline aveti un aliment de baza si un medicament .

Aveti sanatate si frumusete!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu