si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Linistea Naturii


Nimic nu e mai frumos decat o mica vacanta petrecuta in mijlocul naturii departe de viata galagioasa si poluata a orasului .
Oricine poate incerca aceasta terapie care exprima dragostea de natura si care ne uneste cu vibratia pamantului .
Fiecare are la indemana frumusetile naturii care ne primeste indiferent de simturile noastre si ne accepta cu bune si cu rele .Nu uita calatorule sa fii tu insuti in pelerinajul prin tara si ajuta natura sa fie curata si sanatoasa .Am putea incerca cu totii sa fim mai uniti mai buni si prin toate acestea sa ne iubim natura si cerul senin in care ne putem oglindi cu totii.
Plantele si tot mediul inconjurator ne percep fiecare cuvant pe care il rostim ne inteleg starea noastra interioara,dar niciodata nu ne cer nimic in shimb.Tu esti cel ce poate darui , iubirea si dragostea fiecarui fir de iarba , ficarei picaturi din apa de izvor care iti multumeste punandu-se la dispozitia ta. Poti face orice doresti din lemnul copacilor care vorbesc prin vibratia lor si care sunt transformati in bunuri din casele noaste. Iar tu de ce bati cu pumnul in masa? Doare , chiar doare . O tara frumoasa uitata de noi se simte parasita precum o mama care ramane fara fii ei . Intoarcete la natura ,iubeste si slaveste natura si ea iti va darui ARMONIA si ECHILIBRUL.

4 comentarii:

  1. asa este "Nimic nu e mai frumos decat o mica vacanta petrecuta in mijlocul naturii departe de viata galagioasa si poluata a orasului" .Din pacate suntem mult prea ocupati de agitatia orasului, de viata de zi cu zi ca sa ne facem timp si pentru o vacanta petrecuta in mijlocul naturii. Ar trebui incercat, tara noastra are locuri care ne-ar incarca "bateriile" pentru mult timp.

    RăspundețiȘtergere
  2. Asta incerc sa fac, sa conving si pe altii ca noi facem parte din acest univers. Energia vine de la natura care trebuie respectata si ingrijita ,mai cred ca inceputul e greu.

    RăspundețiȘtergere
  3. adevarul este ca nicaieri nu este mai frumos decat undeva in mijlocul naturii la iarba verde sau chiar si la munte cu familia sau cu prietenii apropiati....avem multe locuri frumoase in tara noastra dar nu prea stim sa le pretuim si sa le pastram curate....ar trebui sa fim mai civilizati...bafta in continuare cu blog-ul=D>=D>=d>

    RăspundețiȘtergere
  4. Sper ca mai multa lume sa isi dea seama ca avem o tara foarte frumoasa si afara de asta sa inteleaga ca :trebuie sa respecti natura si ea iti va da totul inclusiv frumusetea.

    RăspundețiȘtergere