si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

A FOST ZIUA PAMANTULUI ?

De cativa ani buni avem tot felul de zile aniversare ,-ziua barbatului, zi in care sotiorii nostri dragi trebuie sa-si faca de cap cu cateva zeci de pahare.
-ziua medicilor ,in care ei se fac ca uita si fac programari pacientilor sa stea pe la usile cabinetelor .
-ziua grevelor de tot neamul ,ca deh ce sa facem cu atata munca .Si iata si ziua PAMANTULUI_ziua planetei noastre,pe cine intereseaza? Absolut pe nimeni .poate pe Tatulici care mai sadeste si el cate un pom asa de reclama.Sa zicem ca nimeni nu stie cum sa format pamantul,sau cat de batrana este aceasta planeta ,dar sa pastram pamantul curat si nepoluat cred ca se stie! Cel mai greu este sa intelegem ca fiecare din noi contribuim la degradarea acestei planete prin indiferenta noastra .Pamantul nostru este infometat de iubire prin simplu fapt ca nu este lucrat.seamana leit cu o fata care nu-si piaptana parul lung si nespalat. Cand omul care sfinteste locul ,nu-si mai iubeste propriul ogor mostenit de la parinti si ii place sa stea la "bar" ma intreb de ce se mai cearta cu rudele si isi dau in cap pentru pamant? Deci omul nu mai are credinta si atunci nu mai iubeste pamantul ,semenii,nu mai exista incredere dragoste si apare Interesul Personal . Aceste toate influente occidentale duc la un dezechilibrul societatii in care traim ,al familiei . Cele 21 de legi ale Universului intervin aici si prin nerespectarea lor devenim o mare familie in dezechilibru. CEEA CE DAM ,ACEEA VOM PRIMI! -IUBESTE-TI PAMANTUL ROMANE SI CONTRIBUIE LA INBOGATIREA NEAMULUI NOSTRU , VIZITEAZA ROMANIA ,CALATORESTE PE MELEAGURI ROMANESTI SI SIMTE VIBRATIA PAMANTULUI STRAMOSESC INDIFERENT CA ESTE PRIMAVARA ,VARA ,TOAMNA SAU IARNA.

2 comentarii:

  1. Constanţa, acum nu am timp să citesc blogul, pentru că la 14:10 încep orele şi trebuie să fug la liceu. Promit că de îndată ce fac rost de timp o să trec pe blog şi am să mă apuc de citit. Te-am adăugat la favorite şi... cam atât vroiam să zic acum. Am fugit, o zi frumoasă !

    RăspundețiȘtergere
  2. Timpul le rezova pe toate ,asa ca esti bine venit oricand pentru orice comentariu .

    RăspundețiȘtergere