si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Toamna un spectacol

Ca toate creatiile de pe aceasta lume si anotimpurile fac parte din aceste creatii.  Omul creaza prin inspiratia data de Divinitate lucruri extraordinar de frumoase, numai ca in zilele noastre inspiratia nu mai vine intrucat nu mai traim in credinta. Obiceiurile sunt uitate , si adoptate lucruri mai putin cunoscute de catre noi dar care par a fi interesante. Si totusi interesant este si drumul pe care mergem zilnic si caruia nu-i dam nici o atentie; este o creatie a cuiva pusa la dispozitia noastra asa cum si Toamna este o creatie , este un spectacol care se joaca in fata noastra , pentru noi . Un spectacol creat pentru noi  pentru bucuria noastra , pentru improspatarea spiritului nostru care are nevoie de schimabare.   Poti iubi la infinit orce de pe aceasta lume dar intotdeauna este nevoie de o schimbaare  iar fiecare anotimp in parte ne pot oferi acest lucru.   E toamna , e spectacol prelung , e natura cea blanda care daruieste si totodata cerseste putina atentie.  Nepasarea nostra doare asemeni unui om in suferinta, este nevoie de o clipa de atentie asupra tabloului de toamna , asupra a tot ceea ce inseamna contact cu natura.; cerem mereu dar nu stim sa daruim cel mai mic si neansemnat lucru "putina atentie la prezent. Este  toamna , este minunat,  natura ne face sa ne simtim calatori intr-un  nou proces de transformare emotionala si dobandirea unuor sentimente minunate.
Fiecare apasare , fiecare nemultumire poate fi alungata cu o singura privire pe fereastra de unde natura poate prelua toate acestea; dar este nevoie  sa stii sa activezi dragostea pentru natura. Ea face parte din viata noastra iar noi facem parte din universul sau.

2 comentarii:

  1. Ce frumos indemn pentru iesirea din nepasare....
    Cu adevarat traim intr-o epoca a nepasarii de ceea ce ne inconjoara.
    O zi frumoasa alaturi de postarea ta de azi!:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur ca da , nepasarea ne domina, Pentru ca suntem presati de cei pentru care prestam sa uitam de noi in favoarea lor. Multumesc.

    RăspundețiȘtergere