si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Alungati durerile articulare


Odata cu schimbarea anotimpului  si a aparitiei temperaturilor scazute persoanele care au probleme cu articulatiile ne pot da de stire de la o zi la alta de schimbarea vremii.   Sigur vom auzi si in familie formula ca "de maine se schimba vremea ";   persoanele cu varsta trecute  de 45 de ani  in general femeile simt din plin aceasta schimbare datorita durerilor articulare  .Articulatiile devin mai rigide la prima ora a zilei apoi cu timpul facand miscare durerile dispar.

Miscarea este un prim pas in ameliorarea durerilor, deci nu uitati sa faceti exercitii fizice oricand aveti timp.Sanatatea oaselor depinde si acest luicru.


Ameliorati durerile cu o sursa de caldura, perna , patura electrica.sau faceti o baie calda in care puneti sare naturala mare.
Avem nevoie de imbracaminte din lana, postav , casmir, deci fibrele naturale ajuta organismul sa pastreze temperatura corpului necesara..

Alimentatia corecta este un ajutor pentru organism intrucat organismul primeste toate elementele necesare sanatatii sale articulare.

 Ungeti-va articulatiile cu o crema care contine Sulf.   Acest element este al treilea ca pondere din organism si este prezent in majoritatea organismelor.
Aloe MSMGel combina calitatile    Plantei Aloe vera  cu Sulful  si  a altor extracte vegetale pentru  a calma rapid orce durere articulara.
Pentru a cumpara acest produs la pret de distribuitor , Apasa Aici .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu