si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Vreti sa va vindecati?

Mai intai v-as intreba ;   De ce bat clopotele la biserica?
  Ca sa ne trezim , ca sa simtim vibratia , sa ne reamintim ca suntem pacatosi si ca avem nevoie de o schimbare pentru a ne regasi pe noi insine.. Si mai mult de atat pentru a ne vindeca sufleteste atat de  ranile vazute si nevazute
In afara de aceasta e bine de stiut ca :
Orice vindecare vine atunci cand toate incep cu incepurtul  adica mai intai de a ne vindeca pe noi trebuie sa vindecam casa .  Locul cel mai drag tuturor poate capata in timp boli si atunci trebuie sa incepem procesul de dezafectare cum obisnuiau parintii , si bunicii nostri.  Primavara , si toamana sunt cele mai prielnice anotimpuri pentru a ne gandi la asa ceva si chiar de a pune  in aplicare reamprospatarea locuintei.
Mai intai incepem cu bucataria, vom controla robinetii , si vom schimba filtrele, tacamurile vor fi fierte si spalate in apa cu bicarbonat de sodiu. Bicarbonatul este un bun dezinfectant in multe domenii, el poate alcaliniza apa,pe care o bem si cu care ne spalam sau gatim.
Limpezirea vaselor dupa spalare se v-a face cu apa rece intrucat bacteriilor nu le place acest lucru.
nu uitati si dumneavoastra cand faceti dus la final sa aduceti ploaia rece pe intreg corpul
 Pentru covoare este necesar bicarbonat de sodiu patru linguri la un litru de apa plus putin otet pentru ca sa putem pastra in afara de prospetime naturala si culorile cat mai vii.
Evitati parfumurile de camera care sunt toxice si inlocuitile cu uleiuri volatile dupa preferinta ; asezati in recipiente mici apa la care adaugati  cateva picaturi de ulei de lavanda , ve-ti avea un somn mai linistit si ve-ti fi mult mai relaxari.
Periutele de dinti nu trebuiesc lasate in loc umed pentru ca bacteriilor le place umezeala pentru aceasta este necesar sa folositi 2-3 periute de dinti prin rotatie. La fel buretii de baie si prosoapele dupa folosire trebuiesc date la spalat intrucat bacteriile se inmultesc fiind umede . Este nevoie ca odata pe saptamana sa aspirati covoarele si mobila care este tapitata , cearsafurile trebuiesc spalate la cel putin 60Grade , cuvertura , plapuma , pernele , le puteti scoate periodic la aerisit . Aerul rece sau soarele distrug acarienii de praf .

Dupa ce a-ti vindicat casa puteti sa va vindecati pe voi insiva , si nu uitati , clopotele bat pentru cei constiinciosi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu