si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Pepenele rosu

Pepenele rosu este cel care  ne satisface placerea  de ceva dulce  apos pe timpul verii. El poate hrani organismul tot atat de bine ca si o alta mancare sau poate inlocui un desert minunat datorita zaharurilor pe care le contine. Este format in cea mai mare parte din apa si zaharuri asemanatoare cu cele pe care organismul nostru le poate fabrica atunci cand functioneaza normal. Vara ne aduce pe mese cel mai minunat desert cu o savoare pe masura , de aceea trebuie sa avem zi de zi pepene rosu spre consum. Ajuta rinichii, fiind un bun diuretic pentru o functionare normala  si pentru indepartarea unor pietre care sau format in timp.
  Curata intestinele ,  improspateaza sangele  si este de ajutor inimii .  Perioada de vara este un bun prilej de detoxifiere a organismului  prin folosirea diverselor cure atat cu fructe cat si cu legume. Ceea ce trebuie observat sunt culorile acestora ; majoritatea pornesc de la verde care inseaman inceput sau viata si continuind cu rosu  culoarea sangelui , galben portocaliu  care ne reda satietatea stomacului, frumusetea si sanatatea trupului precum rasaritul sau apusul de soare.   Ajutati organismul cu ceea ce va face placere pe timpul verii si ve-ti avea parte de sanatate  adevarata din rodul pamantului.  Si  apoi sa nu spuneti ca nu aveti amintiri  despre gradina cu pepeni din vremea copilariei. Cine nu a simtit siroind pe barbie sucul dulce lipicios al pepenelui spart si nu taiat? Dar cel mai dulce pepene era acela furat din gradina vecinului.
Face-ti bucurii atat copiilor cat si adultilor daruindu-le pepene in loc de alte dulciuri si chiar daca la inceput se vor strambaa , dupa aceea vor mai cere.

2 comentarii:

  1. Mie nu-mi placea de mica sa-mi siroiasca zeama de pepene dar dupa pepene sunt inebunita. Si galben si rosu. Duminica frumoasa!
    O sugestie: poti sa scoti din setari de comentarii cuvintele de control. Ingreuneaza comentariile cititorilor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Zeama de pepene este buna si in cosmetica asa ca nu strica sa mai siroiasca putin. Am rezolvat problema cu coment.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere