si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Strugurii Cristale de sanatate



Vita de Vie este cunoscuta din antichitate si nu cred ca exista vreo tara care sa nu cunoasca aceasta specie de planta sau arbust care produce strugurii. Acestia intra in categoria fructelor si sunt folositi drept un desert delicios. Fiecare anotimp este inzestrat atat cu frumusetea lui peisagistica cat si cu anumite bunatati care sunt utile consumarii lor cum sunt fructele sau legumele. Toamna in afara de culorile pastelate galben- ruginii aduce si bucuria recoltelor , precum si a strugurilor. Datorita calitatilor naturale strugurii sunt folositi in tratarea diferitelor afectiuni si in special in detoxifierea organismului care este necesar sa fie facut de cat mai des pentru o buna functionare a tuturor organelor interne.
Curatarea intestinelor prin cura de struguri care este un laxativ natural este cunoscuta din trecut , dar care a fost uitata in favoarea altor produse sintetice. Deci este indicat sa mancam strugurii cu tot cu coaja pentru ca aceasta grabeste curatarea intestinelor maturand sau mai bine zis impingand spre evacuare toate rezidurile si toxinele care se depoziteaza in aceste locasuri. Strugurii au bobite de forma ovala sau rotunda si culoare transparenta de aceea se aseamana cu cristalele care au o frumusete deosebita .
Calitatile strugurilor sunt deosebite si foarte apreciate de catre organism pentru ca in afara de:
-detoxifiere organismului , mai poate oferi:
- curatarea bilei care are o functionare mai greoaie .
_impotriva anemiilor se pot folosi struguri albi cat si cei negri.
- in perioada de menopauza, cura cu struguri negri , poate regla functiile hormonale.
- pentru prevenirea imbatranirii si mentinerea supletii pielii.
Cura de struguri poate fi de un real folos atat sanatatii noastre cat si infrumusetarii de aceea poat fi folositi ca masti in curatarea tenului. Acneea poate fi tratata prin zdrobirea boabelor de struguri si intinderea sucului obtinut cu un tifon sterilizat pe intraga fata, efectul simtindu-se imediat prin inchiderea porilor si curatarea in profunzime a tenului.
Profitati din plin de ceea ce va ofera natura si incercati ca zi de zi inainte de masa sa mancati struguri naturali de sezon.
Pentru pierderea kilogramelor care sunt in plus se poate inlocui chiar si una sau doua mese cu struguri si ve-ti observa cum satisfactia apare vizibil.
Folositi cu incredere cristalele din boabe de struguri si mustul obtinut din acestia, care este laptele divin al vitei de vie.

7 comentarii:

  1. Nevoia te invata sa stii ceea ce te intereseaza cand esti in suferinta.de aceea am si facut acest blog din pasiune pentru oameni , plante si din bucuria ca Dumnezeu mi-a mai daruit o sansa.

    RăspundețiȘtergere
  2. Are dreptate Corina când
    spune că "Eşti o farmacistă deosebită"..
    Să ai o zi frumoasă cu multe bucuri!
    Te îmbrăţişez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Va multumesc pentru acest compliment si va daruiesc numai sentimente curate care sa va faca sufletele pure ca de inger!

    RăspundețiȘtergere
  4. Un articol foarte util si frumos scris... felicitari! Si eu am vazut documentare interesante despre struguri si despre subtanta minune pe care o contin cei negri, resveratrolul, care pare sa functioneze cu adevarat impotriva imbatranirii.

    RăspundețiȘtergere
  5. CThttp://trililisca.blogspot.com28 septembrie 2010 la 08:01

    Urmaresc tot ceea ce ma intereseaza pentru sanatate si deja sunt o pasionata pentru natura.multumesc pentru vizita si comentariu!

    RăspundețiȘtergere
  6. sa traiti o 100 de ani sa va de a bunu dumnezeu si maicuta domnului m m multa sanatate si tot ce va doriti pupicuri m m multeeeeeeeeeeee

    RăspundețiȘtergere