si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Apa , miracolul fara calorii.

Majoritatea dintre noi consumam zilnic tot felul de bauturi racoritoare ,cafea ,lapte , bauturi alcoolice si foarte putina apa.De exemlu cand mergem sa servim masa la restaurant inainte de a comanda, ospatarul aducea pentru fiecare cate un pahar cu apa, dupa care urma intrebarea: ce doriti sa serviti ? Acum inceputul este cu bere ,cafea sau o tarie ,sa vina pofta de mancare spun unii . Si pana la urma urmei toate acestea contin partea lor de apa ,ceea ce nu prea stim este ca ele contin
calorii .Caloriile produc cresterea depozitelor de grasime si incetinesc digestia . Apa nu trebuie prelucrata sau digeratapa trece direct in stomac nu produce tulburari de nici un fel si nu contine nici o calorie.
Cata apa trebuie sa bem ?
stim ca sistemul osos este format in cea mai mare parte din apa ,de aceea pentru al mentine sanatos trebuie sa consumam zilnic aproximativ 2-2,5 L de apa.Ar trebui sa bem apa la discretie chiar de la primele ore ale diminetii. Apa bauta pe stomacul gol este ca un dus interior .Apa este bautura pe care Dumnezeu a creat-o si a pus-o la indemana noastra a oamenilor si a animalelor pentru a ne potoli setea.BAutura minune este apa pentru ca destule persoane si-au rezolvat unele probleme de sanatate prin diverse cure cu apa potabila. Pentru a imbunatati calitatea apei se pot folosi filtre care indeparteaza substantale de contaminare.Tot ce ne ramane de facut este sa consumam cat mai multa apa.

2 comentarii:

  1. De circa 2 luni nu mai beau nici un suc. Doar apa plata. Sunt mandru de mine, ca am reusit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur sa aflu asfel de schimbari in viata fiecaruia ,aveti vointa ,aveti sanatate si se pare ca multe persoane incearca.

    RăspundețiȘtergere