si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Iasomia parfumul puritatii

Minunatele culori ale naturii sunt peste tot , ele sunt imbinate intr-o armonie perfecta  si  satisfac privirile admiratorilor . Iasomia candva purtata in cositele fetelor ce dansau in horele Primaverii  a ramas la fel de pura precum fecioarele de alta-data. Mirosul ei la fel de fin si de placut ca si al salcioarei se amesteca  in aerul curat al diminetilor  si improspateaza cartierele  deja poluate. Dumnezeu este Creatorul, este Pictorul cerului si al tuturor florilor,  ce le percepem noi oamenii de rand ca pe niste tablouri care transmit esenta  emotiei. Albul pur ce se aseamana  cu sufletele nostre  este unit cu verdele ce ne este viata , ce ne este seva cu care ne alimentam. Floare simpla  si  placuta,  traieste in tara noastra de mii de ani  si este adusa din Caucaz.  

Ceaiul de Iasomie 

 Nu se bea la orice ora din zi , ci doar pana in ora cinci a dupa-amiezii, altfel vom avea parte de insomnii. Ceaiul poate fi un bun remediu impotriva stresului si in general a starilor depresive; este un calmant. Nu se bea pe stomacul gol intru-cat produce aciditate .  

Uleiuri esentiale ; 

 Sunt un bun remediu al starilor de incordare , ele ajuta la relaxare  si sunt folosite in saloanele de masaj . Orice persoana poate cumpara aceste uleiuri de la magazinele naturiste si pot fi folosite acasa cu succes. Un masaj pe frunte , gat , pe brat intensifica starea de liniste si calm dandu-ne chiar  incredere mai mare in noi insine. Vom putea lua decizii cu calm si  cu intelepciune.
Se poate pune in camere in diferite vase mici din sticla (nu plastic) cu putina apa  si vom observa o tonifiere a spatiului in care locuim.
 Asadar nu neglijati natura  si nu cautati remedii acolo unde nu sunteti siguri. Iasomia este creata pentru noi , pentru sufletul si trupul nostru. 
Descopera natura , ascult-o , intreab-o si ea iti v-a raspunde. Ea face parte din   interiorul tau, trebuie doar  sa te folosesti de ea si nu-ti v-a cere nimic in schimb.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu