si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Esenta bucuriei

Priveste  cu drag si admira cu placere  ilustrate cu flori de camp .  
Cu aceste frumuseti putem crea bucuria , implinirea si scopul pentru care ne-am nascut. Numai ca Mintea noastra Interioara  trebuie sa conlucreze cu natura pentru a ajunge la obiectivul propus. Cu cat vom cauta frumusetea  vietii in natura cu atat vom intelege mai bine ca societatea ne ofera alt spectacol la care  participam zi de zi infuentandu-ne negativ. Natura este cea care lucreaza impreuna cu forta interioara pentru binele oamenilor. 
  

 Dorintele  vin din Mintea exterioara, de aceea cu cat vom cunoaste mai bine natura  cu atat telurile noastre se vor schimba .
 Mintea exterioara este tot ceea ce vedem zilnic ; dorinte care se masoara in bunuri pe care le agonisim si de care ne plictisim , pe care le pierdem la plecarea noastra sau involuntar prin catastrofe 
Descopera natura si prioritatile tale se vor schimba, dorintele vor primi putere  din interiorul Lumina si totul devine ESENTA BUCURIEI.

2 comentarii:

  1. Foarte frumos...si pe mine ma face natura foarte bucuroasa...ador sa petrec timp in natura :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte interesant articolul si foarte educativ. Pot spune cu cea mai mare incredere ca citirea acestuia m-a ajutat in viata mea de zi cu zi. Tot ce tine de domeniul constructiilor si instalatiilor mi se pare foarte interesant iar prin aceasta cale tin sa ii multumesc celui care a scris acest articol. Daca tot suntem pe acest subiect, al constructiilor si instalatiilor as vrea sa precizez un singur lucru: pentru cei interesati de mai multe informatii legate de fose septice ecologice puteti gasi o lista de preturi fose septice la: http://www.poli-tan.ro/preturi-fose-septice.html

    RăspundețiȘtergere