si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Antioxidanti naturali

Auzim la tot pasul vorbindu-se despre antioxidanti  dar trebuie sa stim cate ceva despre intregul nostru organism  asa cum ar trebui sa stim despre toate bunatatile pamantului pe care omul le poate prepara . Traditia romaneasca este ca taranul sa lucreze pamantul,  atat din interes cat si cu dragoste ,  iar acesta il v-a rasplati cu bogatiile sale. Toate aceste bogatii le gasim in natura insa fara munca consecventa nu putem aduna aceste daruri naturale spre folosul nostru.  In toate aceste daruri divine gasim si acesti antioxidanti care sunt necesari sanatatii nostre sufletesti si trupesti.  Odata cu inaintarea in varsta organismul nostru nu mai functioneaza atat de bine ca in tinerete,  el oxideaza sau rugineste  atunci apare necesitatea de a folosi acesti antioxidanti pe care ii gasim in foarte multe fructe in perioada de toamna.  Strugurii fac parte din acesti antioxidanti care pot curata sangele , arterele sanguine  si chiar intestinele.  Aceasta curatare de toate toxinele care sau adunat in organism in momentul acesta se numeste detoxifiere.
  Detoxifierea organismului este un procedeu la moda in zilele noastre  asa ca  fiecare persoana in parte incearca sa culeaga tot felul de informatii de la nutritionisti  sau aplicand tot felul de diete care slabesc uneori imunitatea organismului.  Stilul nostru de viata este cel mai important factor care ne determina sanatatea ; aceasta ne face gandirea mai curata  si viata mult mai usoara.  Natura este a noastra a tuturor  atat timp cat noi vom recunoaste cine suntem de unde venim si de ce trebuie sa iubim pamantul si roadele sale.  Bunicii nostri nu au avut nevoie de diete sau de retete pentru sanatatea lor ; ci munca si dragostea pentru pamant le-a daruit tot ceea ce aveau nevoie , atat pentru sanatate cat si pentru bunastarea familiei. Toamna este anotimpul cel mai bogat  care aduce sarbatoare atat in camarile gospodarilor cat si  in sanatate , pentru ca un om multumit sufleteste  de tot ceea cea adunat toamna este un om sanatos. Toate acestea se obtin prin efort fizic.
   Efortul fizic imbunatateste sanatatea musculara care  echilibreaza functionarea  intregului sistem celular.    Odihna dupa o zi de munca  aduce un somn profund  si  benefic organismului  care se reface  fara a mai vea timp pentru ganduri care chinuie intregul corp uman.  A avea liniste  inseamna a avea sanatate,  a  avea sanatate este o stare plina optimism  si placere de   a consuma poamele tarzii de toamna blanda  care  imbogatesc  sanatatea  cu acesti antioxidanti  naturali .  Mustul este cel mai   bun antioxidant natural  care poate fi gasit  pe intreg tinutul romanesc. Un produs ieftin si miraculos, un produs care face cat o mie de produse  de detoxifiere.
 Nu uitati ca undeva la tara fiecare avem o ruda uitata de lume , o ruda care plange pentru  a avea pe cineva care sa-i paseasca pragul   incercati sa faceti bucurii celor batrani si totodata bucurati-va pe voi insiva .Cautati-va radacinile, beneficiind de bucuriile naturii si aratand dragoste acestei mari divinitati . Rasplata vine pentru orce mic efort . Cautati cararile credintei aici la noi in tara pentru ca Dumnezeu este peste tot, nu numai in plimbari prin Canionul spaniol sau  in Brazilia cautand ceea ce nu poti pricepe aici.
 Descopera natura la tine acasa iar Dumnezeu iti v-a rasplati cautarile !

2 comentarii:

  1. Ai dreptate, mustul este un bun antioxidant si este foarte bun si la gust. Il consumam cu placere, din pacate, cam prea rar.

    RăspundețiȘtergere
  2. www.magazine-naturiste.ro produse naturale pentru toata lumea si pentru toate buzunarele!

    RăspundețiȘtergere