si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Ratiunea invinge

'
"Ratiunea este cea care hotaraste la bine si la rau"               SENECA
"Ratiunea este instruirea omului pentru a ajunge la adevar"   ERICH  FRAMM

 Toate evenimentele care le intampinam in viata sunt dictate de catre ratiune; chiar daca sufletul nostru doreste altceva , ratiunea este cea cea care hotaraste si chiar i-a decizii. Cel mai important lucru care trebuie sa-l cultivam in inima si mintea noastra este cumpatarea si intelepciunea , este acea sclipire care cantareste in fractiuni de secunde o mica sau mare decizie care ne poate influienta viata noastra si chiar pe  a celor din jur. Universul nostru este cel pe care il vedem cu ochii , este natura inconjuratoare cea care decide de milioane de ani intreaga viata  a pamantenilor;  iar oamenii cred ca totul , l-i se cuvine si toate sunt asa pentru ca este normal.  Universul insasi are Ratiune pentru ca forta inteligentei este peste tot in jurul nostru, cei care formam un alt univers mult mai mic dar care decide tot prin ratiune.  Fiecare vietate a acestei planete indiferent de dimensiune  are o ratiune, chiar si animalutele stiu  sa decida diferite stari in functie de nevoi .
 Natura decide fiecare ciclu in parte pentru a bucura inimile  celor care se pot folosi de tot ceea ce poate darui.
Animalele si multe alte vietuitoare pot face lucruri minunate pentru populatie fara a astepta ceva in schimb.
Ele pot dansa pot oferi spectacole  pentru cei care sunt constienti si traiesc simplu in prezent.
Omul  are mult mai multa ratiune dar  i-a decizii de multe ori in fiunctie de interesele personale pe care normal ar trebui sa le uite si ratiunea sa decida cu intelepciune luand in calcul atat binele cat si raul.
Ratiunea face parte din noi , dar in fiecare dimineata ar trebui sa gandim ca suntem precum alte vietati care decid in functie de Marele Univers.
Ratiunea este una dar, ea trebuie sa fie curata , simpla si sa i-a decizii clare in functie de Marile Legi ale Universului
Fiecare zi  poate aduce inrelepciune, fiecare clipa ne poate face mai buni, fiecare secunda ne poate transforma in ceea ce ar trebui de fapt sa fim umani   ...RATIUNEA este cea care ne poate  ridica pe podium sau ne poate cobori in mlastina ratatilor.
 Decide astazi cum trebuie sa activezi ratiunea  in functie  de cei din jur.
 Poti  deschide porti spre vesnicie sau poti bucura alte suflete ce au ratiune.
Fii vesel , corect si danseaza precum pinguinii , Dansul Bucuriei Universale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu