si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Timpul Vindecarii


E un lucru frumos sa cauti vindecarea dar mai greu este sa recunosti ca ai nevoie de ea. Perioada in care natura se schimba si primeste o noua haina este asemenea unei vindecari , ea are putere sa sa se vindece pe sine  si pe noi cei care credem si dorim acest lucru.   Acestea sunt minuni de care avem nevoie, dar pentru aceasta nu trebuie sa stam cu manile in san in asteptare a ceva care trebuie sa se intample.  Nu omule nu astepta ca intri in pacat, lenea este un pacat ci mai degraba actioneaza si portile se vor deschide; nu trebuie sa-ti doresti sa cuceresti din prima Everestul ci in timp.pentru ca atunci cand ajungi prea repede in varf vei crede ca tu singur ai facut asta si te vei pierde , vei cade imediat si nu vei mai putea urca.
  Ce trebuie sa faci? Sa te antrenezi zilnic pentru a primi Darul Sau Vindecarea.
Avem perioada de post care este conceputa pentru ca noi toti sa ne eliberam de tot ce este nociv inlauntrul nostru pentru a castiga o minte limpede care sa poata purta virtutile divine in organismul uman.aceasta liniste care emana in jurul nostru lumina este asemenea unui asfintit si a unui rasarit pentru ca indiferent pe care l-am numi primul ai urmeaza celalalt.  Considera ca la tine este un sfarsit si apoi v-a urma inceputuil care aduce intotdeauna ceva nou  ceea ce duce Primavara  cea minunata cu emotii puternice si cu noi trairi de copil. Aceasta perioada pentru multi este o scapare din intuneric este o perioada de cautari interioare  si de redescoperire a ceea ce suntem , trebuie sa acceptam ca Egou-l nostru ne aseaza undeva unde nu ne este locul iar noi trebuie prin post si rugaciune sa facem schimbarea de care avem nevoie. Sa fim oameni simpli, curati si intelepciune fata de toti..  Mai intai trebuie sa te schimbi tu omule si apoi sa doresti sa-i schimbi pe ceilalti din jur dupa asemanarea ta, dar mai intai trebuie sa fii exemplul  pentru ceilalti. Poti deveni insasi Primavara ta cu conditia sa te supui cu credinta legilor Univerale, Legilor Naturii care moare si inviaza dupa perioade scurte de timp. Tu insasi esti o natura in miniatura si poti controla toate actiunile tale , tu faci Soarele sa zambeasca prin chipul tau , Tu poti sa provoci rasul din inima ta si poti genera energii pozitive in jurul tau, tu poti construi viata asa cum o doresti. Tu esti Secretul .
Descopera Natura si descopera-te pe tine insuti cu tot ceea ce ai mai bun inauntrul tau.. Posteste , elibereaza-te de ceea ce te apasa  si nu fi incrancenat sau face o lauda din ceea ce faci. fii natural , bun si increzator. Universul lucreaza pentru tine si pentru cei din jurul tau. Descopera natura pentru ca ascunde acelasi secret pe care il ascunzi si tu , iar minunile vor aparea chiar de cele mai mici experimente. Fii bun si plin de Iubire.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu