Simplu de preparat si foarte ieftin fara mari eforturi.
INGREDIENTE;
Trei cani de faina,
O cana ulei,
Doua linguri margarina,
Un praf de copt,
O lingura cacao
O cana zahar pudra
Un zahar vanilinat
Esenta de rom (dupa gust)
Doi sau trei morcovi
Putina apa calduta
MOD DE PREPARARE
Intr-un bol se pune faina peste care se adauga un praf de sare si praful de copt ,se adauga margarina (daca aveti , daca nu este o probleme) si uleiul ; se amesteca cu o furculita pana la omogenizare. Se adauga zaharul pudra si cel vanilinat dupa care se amesteca in continuare cu esenta de rom. Compozitia trebuie sa fie ca la chec curgatoare, de aceea in functie de cum arata se mai adauga apa calduta cate un pic si se bate cu mixerul In cazul in care doriti sa fie mai dulce mai puteti adauga zahar si apoi cacao..
Morcovii se curata se dau pe razatoarea mica si se adauga la compozitie pe care o batem bine si o lasam un pic sa se odihneasca pana se incalzeste cuptorul la 180 de grade.
Se unge tava cu ulei se pune hartie pentru copt sau se tapeteaza cu faina aapoi se pune compozitia pe care o imtindem pe toata suprafata. se da la cuptor aproximativ 30 de minute. In acest timp se poate incercaa cu o scobitoare daca este coapta.
La final se taie in cubulete mici si se pudreaza .
GUSTATI CU INCREDERE
Mulţumim. Dulceaţa postului pentru suflet este dublată de cea a prăjiturii.
RăspundețiȘtergereMultumesc, em incercat-o si a iesit super, este ideala nu numai de post ci si pt copii.
RăspundețiȘtergeream gustat compozitia......foarte buna. eu am mai adaugat un pic de zahar...rezultatul se vede dupa juma' de ora
RăspundețiȘtergereI needed to thank you for this wonderful read!
RăspundețiȘtergere! I certainly enjoyed every little bit of it.
I have got you saved as a favorite to check out new stuff you post…
Also visit my blog post ... bmi calculator for men