si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Tablete de optimism


Natura nu a obosit niciodata , ea continua sa ne surprinda intotdeauna, prin schimbarile de anotimpuri cat si prin mirajul culorilor. Dupa cum se stie nici  o persoana din lume nu poate avea aceleasi gusturi , intru-cat sunt diverse forme de maniferstare . poate suntem asemanatori la anumite genuri de mancare , de muzica dar este destul de greu sa fim identici. Asemanarea oamenilor consta in infruntarea acelorasi probleme de viata pe care unii le recunosc iar altii nu. cu umerii si spatele aplecat de atatea cautari orice calator prin viata se opreste sa-si traga sufletul ; si apoi face o retrospectiva si se intreaba ; -unde am facut bine si unde am gresit ?am o multumire sau sunt pacatos pana in strafundul inimii?   Oricare calator poate atinge starea de multumire sufleteasca sau poate sa ajunga in starea in care lipsa de vlaga ai poate smulge orce speranta de bine si de incredere in propriile forte.  Indiferent de cate studii poate avea o persoana poate cadea in genunchi in fata vietii  , dar cautand ci citind undeva printre randuri oricare din cei cazuti se pot ridica , pot infrunta vantul sau furtuna si pot alerga catre puntea de salvare , catre noul inceput ce asteapta sa-l infrunti de la zero. Ca fiecare oras si fiecare persoana are un punct zero de acolo se incepe  ; poate fiecare considera ca abia s-a nascut si ca nu are absolut nimic pe acesta lume decat puterea de a face ceva ;   atunci incepe nu mai sta!   Eu pot sa-ti inspir curaj , pot sa-ti dau sfaturi, pot sa-ti spun povesti de viata si totodata pot sa-ti spun Curaj Calatorule, te asteapta o viata frumoasa ! cere-i acesteia sa-ti dea vindecare si  pentru ca slabiciunea ta omeneasca te poate duce la sfarsitul drumului si nu poate fi real ;
 Te-ai nascut sa duci povara si sa te inchini naturii si Divinului din tine pentru ca te-ai nascut si poti trai o experienta minunata .  Nu esti singurul calator ce este in cautare , nu esti singurul calator care doreste vesnicia dar pentru aceasta trebuie sa faci ceva ;   Ce anume ?     Lucruri minunate de care generatiile urmatoare sa-si aminteasca cu drag.
 Natura inconjuratoare strabate acelasi drum de milioane de ani si poate face acest lucru in  continuare ; si tu poti face la fel , mediteaza in mijlocul naturii in liniste si pace si creatorul iti v-a transmite mesaje care numai tu le poti descifra.    
Nu este nimeni singur , suntem uniti prin diverse culuare precum sunt legati neuronii prin sinapse; de aceea nu lasa legaturile  sa fie anulate continua sa mentii totul asa cum iti place; nu abandona nimic din cauza unor interese pentru ca interesele trec dar relatiile sunt cheia vietii.   A fi puternic inseamna a avea punctul tau de vedere si a avea incredere ca orce vei dori poti dobandi  prin credinta ta ;  nici vantul nici ploaia nu poate opri ceea ce iti doresti intrucat si ele contribuie la schimbarea ta.  Natura te iubeste si asteapta sa trimiti dorinte pline de rugaminti fierbinti pentru a dezlega SECRETUL  ce se afla in tine.gandeste optimist  si nu inceta a-ti crea viitorul! Pentru ca in fiecare clipa , fiecare gand croieste carari pentru tine; fiecare gand pozitiv este o speranta pentru mai bine .

4 comentarii:

  1. CT, frumoase randuri si ganduri....
    Vreau sa te rog ceva nu stiu daca se poate...
    as vrea sa cunosc numele tau de botez se poate?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sigur ca da nu este nici un secret ; ma numesc Constanta

    RăspundețiȘtergere
  3. Constanta frumos.Chiar m-am intrebat de multe ori care este numele tau. Stii imi aduc mereu aminte de unele persoane dragi mie din virtual si le aduc in pomenirile mele iar tie nu iti stiam niciodata numele.Tocmai din acest motiv, am redus totul la: "pomeneste Doamne pe toti cei care impart cuvantul pe internet".
    O seara binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc foarte mult pentru ganduri curate si pentru ca ma incluzi si pe mine in lista celor care primesc binecuvantari .multumesc ; stiu ca este foarte bine sa te rogi pentru altii , multumesc

    RăspundețiȘtergere