si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Relitatea , o bucurie

Inte cer si pamant Dumnezeu ne vorbeste prin peisaje foarte viu colorate, poate nu am iubit dintotdeauna cerul si pamantul, dar  a vedea realilitatea traversand cateva tinuturi poti sa  devenii fara de voie sensibil la  ceea ce poti descoperi cu privirea. Campii , dealuri, fanete, garduri care in ciuda vremurilor care au trecut inca mai rezista , dovedindu-ne noua tuturor ca localnicii sunt gospodari si ca tinuturile au fost parasite. A indrazni sa iubesti natura este ca si cum te-ai descoperi pe tine si  a regasi perioada copilariei traita in satul cu povesti de viata spuse de batrani.  Nimic din toate frumusetile acestea nu pot fi uitate sau inlocuite pentru ca ele sunt cele care ne vor aduce ganduri minunate si hrana sufleteasca pentru clipele in care suntem prea ocupati cu viata cotidiana. Toate aceste imagini chiar daca sunt vazute din mers sunt o clara expozitie pentru desfatarea  si tacerea mintii, sunt leac pentru stres si dulcele care improspateaza inima.  In deumul catre Felix toate privelistile imi  sunt parca cunoscute , tot timpul le-am asemanat cu cele pe care le-am hoinarit candva. Si totusi cel care ne iubeste este insasi Dumnezeu care ne indeamna la orce pas sa-l cautam. 
 Unde ? In Realitate, in Adevar, in natura, in Iubire si in Bucurie.

2 comentarii:

  1. Asta pentru ca natura a fost creata pentru om. Dumnezeu a creat acest univers colorat pentru ca l-a iubit pe om. Aprecierea noastra fata de ceea ce ne-a dat Dumnezeu si fata de Creator lasa insa de dorit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Minunat ceea ce spune-ti , si sa speram ca majoritatea vom gasi pe Dumnezeu la noi acasa pentru ca il putem descoperi prin frumusetile Sale si prin puterea noastra din suflet si prin harnicia noastra.

    RăspundețiȘtergere