si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Crosul "Fii sanatos cu Aloe vera"


Duminica 15 Mai are loc cea dea opta editie a crosului "Fii sanatos cu Aloe vera" Inscrierile se fac incepand cu ora 8,30 iar startul incepe la ora 10.
Cei interesati se vor aduna in Parcul Herastrau, intrarea din Piata Charles de Gaulle. Aniversarea Forever are ca deviza Stilul sanatos de viata care este promovat prin diverse activitati ce aduna la un loc un numar mare de participanti .
Mii de premii , surprize, muzica si distractie dau startul acestei competitii. Din familia Forever poti face parte si tu, trebuie doar sa doresti sa sustii acest eveniment prin miscare si voie buna.
Startul acestei competitiei si premiile vor fi inmanate de catre sportive medaliate pentru rezultatele minunate si de neegalat in sustinerea sportului romanesc.
Distanta de parcurs se intinde pe o suprafata de 4 km. si cuprinde mai multe categorii de varsta incepand de la 14 ani.


Forever Living Products este cel mai mare cultivator si distribuitor din lume al produselor pe baza de aloe vera pentru sanatate si frumusete. are peste zece mii de distribuitori in peste 140 de tari .Cea mai mare preocupare a intregului colectiv de cercetare este calitatea tuturor produselor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu