si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Apa, Izvorul vietii


Curge frumos susurand ca o melodie ce invaluie intreaga vale, stropi reci iti pot atinge manile si fata pentru a da prospetime si trezire la clipa frumoasa. Curge agale din mijlocul pamantului si strabate usor intinderile dealurilor pentru a ajunge la poalele satului linistit. Au fost descoperite infinite izvoare care au fost ingradite , au fost pietruite si imbracate in haina sfanta de catre om pentru apa lor minunata. Face parte din natura , este creata pentru intreg universul si nimic nu poate exista fara de apa. Apa izvorul vietii noastre este intalnita ades la marginea soselelor pentru a linisti setea trecatorilor.


De ce apa?

Apa are rolul de a ne hidrata organismul, de a hrani tesuturile si oasele. Fara apa ,
alimentatia noastra nu ar mai exista si am avea de suferit , dar omul de astazi nu are timp sa-si puna intrebarea "Ce se poate intampla fara de apa, fara de izvoare ?" . Cineva adica Creatorul avut grija de intreg pamantul pentru ai da tot ceea ce este necesar. Omul in general este destul de superficial si inlocuieste apa cu diferite bauturi pentru a -si potoli setea. Organismul este construit in asa fel incat recunoaste mult mai usor doar produsele naturale , pe cele prefabricate le proceseaza mult mai greu. Cantitatea de apa necesara organismului este de 2 L pe zi pentru fiecare persoana ; insuficienta acesteia deregleaza functiile organismului fortandu-l sa elimine toxinele printr-o forma mai neplacuta , adica transpiratia urat mirositoare . Majoritatea oamenilor nu beau suficienta apa din lipsa informatiei sau spunand ca asa sau obisnuit. Un organism care nu primeste suficienta apa este precum un camp neudat in vreme de seceta, acesta se usuca , crapa si nu mai poate rodi; organismul isi pierde frumusetea prin dezechilibru, pielea isi pierde elasticitatea devenind aspra iar imbatranirea mult mai devreme.
Apa elimina toate problemele din organism capatand energie ,dand confort organismului si avand o digestie buna. Apa este cea care spala organismul, asa cum suntem obisnuiti sa spalam rufe; ea curata si improspateaza, da sanatate trupului prin calitatile sale.
Obisnuiti sa beti apa mai toata ziua , este greu la inceput apoi cu timpul ve-ti descopri ca urina devine incolora si mai putin mirositoare ceea ce este un semn bun pentru sanatate.
Fiecare dimineata trebuie inceputa cu un pahar cu apa iar seara la fel , da-ti corpului ceea ce are nevoie pentru a va simti plini de viata si in forta. Nu neglijati sanatatea si nu treceti nepasatori pe langa izvorul cu apa de la marginea soselei, opriti-va si datii atentie pentru binele vostru.

3 comentarii: