si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

De ce exista Primvara ?

O intrebare foarte buna , dar pe care aproape  nimeni nu si-o mai pune . Unii sunt prea tineri ca sa se intrebe de ce exista Primavara iar altii trecuti  de-o anumita varsta  sunt interesati de alte probleme cotidiene. Dar sunt si persoane interesate de trecut de dezvoltare de istorie si mai ales despre formarea acestui popor si acestei lumi; si nu numai,  ci si  despre inteligenta omului , despre crearea pamantului si  a vietii pe acest pamant.
Totul se bazeaza pe stiinta , pe dezvoltare si evoluare , putem spune ca totul este matematica  sau filozofie; ba chiar amandoua in ansamblu;  de ce exista Primavara ? Pentru ca exista viata , pentru ca exista iubire , pentru ca exista sentimente , pentru ca exista traire si schimbare  si mai ales pentru ca exista Divin ; acea parte pe care o cautam o viata si credem ca nu o descoperim niciodata  si totusi simtim , avem impresii , credem ca am cunoscut , ca am avut , ca am trecut pe unele locuri si ca ceva din tot ce exista face parte din noi si invers.

Exista
Primavara pentru ca si noi oamenii suntem schimbatori si ca uneori semanam cu fiecare anotimp in parte ;  suntem calzi , reci , egoisti, plini de bunatate , plini de sfaturi si intelepciune si  avem instabilitati in sentimente.
Inauntrul nostru exista bun si rau - malefic si Divin, ;suntem cei care putem alege daca suntem Primavara, Vara Toamna sau Iarna.
Suntem cei care putem alege un nou inceput chiar cu aceasta Primavara , putem deveni buni , intelegatori , darnici si creatori de bucurie;
 Putem recunoaste ca viata incepe cu Primavara aceasta  , cu totul ce inverzeste si tot ce infloreste, aceasta este viata , este schimbarea este innoirea si inprospatarea, este viata eterna.  Inainte de a cunoaste toate anotimpurile care ne inspira sunt create sentimentele si acestea sunt datorita puterilor atmosferice , deci suntem sub influienta campurilor magnetice pe care Pamantul  mama le are asupra nostra . Iubim Primvara pentru ca Dumnezeu ne invata sa iubim , sa daruim iubire si sa nu uitam ca dupa suferinta apare si starea de bine.   Fiecare perioada din viata ne aduce diverse stari care se succed , la fel si fiecare anotimp este un semn ca putem deveni schimbarea in bucurie  pe care o putem pastra sau indeparta. Doreste-ti sa devii Primavara Ta si a celor din jur , ramai vesnic blanda si buna , vesela si tam=nara precum prospetimea Primaverii. Poate ai o intrebare.
De ce exista Primavara pentru tine?


2 comentarii:

 1. Fiecare din noi, într-o formă sau alta, mai lent ori mai accelerat trecem prin anotimpurile vieţii.
  Cu toate acestea, constatăm că deşi trupul se vatămă la schimbările vremii, că în succesiunea anotimpurilor ce dau naştere anilor ne "trecem", rămânem cu un suflet neschimbat.
  Primăvara este a sufletului, a veşniciei lui, a continuităţii pe care el o dă în fiecare a notimp al vieţii noastre.
  Primăvara este dovada vie a faptului că există reînviere. Dacă ne-am naşte maturi, la sfârşit de toamnă şi început de iarnă şi cineva ne-ar spune că există verdeaţă, flori şi căldură n-am crede. Numai că primăvara vine, trebuie să vină pentru a ne da speranţă de viaţă.
  Zi minunată să ai la casa ta!

  RăspundețiȘtergere
 2. Pentru a ne inveselii sufletele si pentru a renaste natura...de fiacre data tot mai frumoasa:D

  RăspundețiȘtergere