si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Digestie buna

Trec anii si incepem sa schiopatam in sanatate ; intrebari fara raspuns , suspine si o singura  fraza ne sta la toti in minte "Nu mai sunt tanar". Da poate fi adevarat dar sa nu uitam ca sunt multe alte remedii in natura pentru orce nemultumire fizica si psihica ; trebuie doar sa cautam si sa credem. Credinta face minuni de cele mai multe ori  ajutata de natura. Organismul nostru este un mic Univers , el depinde de alte Universuri mai mari sau mai mici, de aceea trebuie sa intelegem ca noi nu putem functiona fara ajutorul altcuiva ; de aceea ne nastem  intr-o familie  , de aceea invatam intr-un colectiv , de aceea muncim impreuna cu alti colegi  si asa mai departe. Am facut o desfasurare a vietii intrucat si in organism sunt aceleasi probleme ; toate organele sunt legate prin functii unele de altele ; noi existam , suntem sanatosi datorita functionarii lor normale. In timp organismul  imbatraneste ( se uzeaza ) frumos sau urat in functie de cum stim sa ne gestionam viata.
Sanatatea fiecarei persoane depinde de ea insasi, pentru ca toate acestea pornesc de la modul de a ne comporta , a gandi si in general in functie de modul cum ne gestionam   viata mai nou stilul de viata.
Corporatii integi ne manipuleaza viata prin reclame care ne influienteaza si ne fac sa consumam cat mai mult si  de o calitate proasta( exact ceea ce nu  trebuie in organismul uman) . Traditia pe intreg mapamondul a fost inlaturata  datorita tehnologiei;  si in schimbul hranei cultivate de stramosul nostru  au luat fiinta produse care ne satisfac gustativele fara sa ne dam seama ca pericolul sanatatii este intr-un ambalaj frumos.
Deci este important totdeauna ceea ce mancam, totul porneste de le ceea ce mestecam  si chiar cat dureaza acest proces..In general trebuie sa fim constienti ca orce mancare ce nu este mestecata suficient ingreuneaza functiile stomacului  de aceea digestia  are de suferit, revenind la importanta a ceea ce mancam si cat mestecam cred ca tine de fiecare persoana in parte cat de mult respecta orele de masa. Traditia spune ca masa de fapt este un ritual care trebuie respectat si care se desfasoara in liniste si cu placerea de a  constientiza ca ; ceea ce mancam ne poate influienta viata. (intr-un cuvant introducem odata cu mancarea  o multime de informatii , benefice sau mai putin benefice)  Trebuie mai inainte de toate sa facem un pact cu noi insine si sa ne schibam  stilul de viata print-un consum de produse naturale intru-cat sezonul  a inceput  digestia noastra trebuie sa fie ajutata . Merele sunt produsele de baza care pot schimba mult in reglarea digestiei. Persoanele care sufera de constipatie sau au un tranzit intestinal mai lent le  recomand cura de mere  care ajuta  la indepartarea starilor de balonare si inconfort. Doua sau trei mere pe zi intre mese si un consum de apa necesar organismului pot face minuni cu intregul dumneavoastra  organism. Merele pot fi consumate si in adaosul de cereale , cum ar fi merele uscate in combinatie cu stafide  si produse din lapte. ceea ce trebuie stiut este faptul ca pe parcursul unei zile trebuie sa stim sa asociem ceea ce mancam . In general la coltul strazii sunt locatii care ne indeamna a servi masa repede si placut dar in schimb toate ingredientele sunt bombe pentru sarmanul organism. Suntem multumiti ca ne-am satisfacut o pofta imensa iar in schimb am dobandit un "oras in flacari". Sa ne intoarcem in copilarie cand toti bebelusii  erau hraniti la prima lor masa cu mere rase si biscuiti populari in amestec; aceasta era strategia de a trece la prima masa solida  dupa alaptare. Putem deveni iarasi bebelusi incercand tot ceea ce ne aminteste de copilarie pentru bucuria sufletului nostru.
Incearca o cura de mere si  si fiecare zi va fi mult mai frumoasa intru-cat organismul v-a elimina toate depozitele de toxine care sunt in intreg organismul si care ne influienteaza sanatatea..Fiecare din noi poate deveni constient  ca hrana vie da prosperitate intrgului nostru organism.
Descopera natura si vei constientiza cat de mult seamana cu tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu