si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Fii. prezent la timpul prezent

Nimic din prezentul pe care il traim nu este ceva predestinat ci mai degraba  un scenariu pe care o parte dintre noi il construim in momentul actiunii fiind constienti de ceea ce facem.      daca fiecare actiune este lasata la indemana destinului, energiile din jurul nostru isi vor face datoria in asa fel incat ne vor trezi la o realitate pe care o vom detesta sau ne v-a bucura . A avea constiinta treaza in fiecare clipa inseamna a participa cu mintea , cu trupul si sufletul la fiecare clipa a vietii , a trai fiecare secunda cu noi insine.
De-a lungul vietii unii dinte noi incep sa descopere acest minunat proces si incep sa faca deosebirea intre a trai "pe pilot Automat" (este noua expresie care ne caracterizeaza)   ssi a trai constient la fiecare pas. Traversam strada si mintea noastra stie ca ca trebuie sa ajungem pe partea cealalta ca zebra este locul de a traversa in siguranta , dar nu constientizam ca picioarele sunt cele care executa cu drag acesta alergare catre ceva cunoscut sau nu.
 Unii dintre noi mai sunt constienti ca :
-In actiunile lor sunt increzatori  ca vor reusi in ceea ce isi propun
_ Ca frumusetea lor este pusa in valoare de catre gesturile lor , de catre vorbele sau exprimarea lor.
_ A  trai in prezent este mult mai mult decat putem noi intelege.
_Prezentul ne conecteaza la  tot ceea ce este in jurul nostru.
_Prezentul inseamna viata pas cu pas, clipa de clipa.
 _Totul este posibil cand fiecare dintre noi isi face propriul scenariu trindu-l in prezent.
_Unii stiu sa-si opreasca mintea sa mai urzeasca povesti din dorinte desarte.  
Cei ce isi incep ziua precum o munca facuta din sila nu vor cunoste multumire si nici liniste sufleteasca; se spune ca orce lucru bine facut este acela pe care il poti face ca pentru Dumnezeu. Mintea poate zbura pe taramuri de vis in dimensiuni necunoscute  intr-o lume ireala  daar greseala este a nostra  pentru ca permitem absenta acesteia de la locul actiunii. Ziua este destinata prezentului iar noaptea este pentru a visa a calatori  si zbura catre infinit. Ceea ce ne lipseste este prezentul, este necesar sa ne trezim oameni buni.Totul se poate schimba , comunicand, ascultandu-ne vocea interioara , intrebandu-ne unde am gresit ? ce avem de gand? cand ne vom opri din aceasta goana individuala?
Aasculta-ti natura , copacii, apa, pasarile care canta si diferenta o ve-ti cunoaste , fiti prezent la viata universului si energiile toate se vor schimba. Avem nevoie unii de altii , avem nevoie de natura pentru a ne conecta la tot ceea ce este viu   avem nevoie de lucruri minunate pe care le putem crea impreuna.  


Fiti Prezenti la Timpul Prezent!2 comentarii: