si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Spanacul , smaraldul natural

Asa  cum iubim pietrele pretiose  tot asa trebuie sa iubim si verdele naturii, care este intr-o varietaate destul de mare.  Spanacul poate fi consumat de toate persoanele indiferent de varsta  pentru varietatea mare de vitamine pe care o contine.  Pentru ca spanacul sa-si pastreze toate proprietatile este indicat sa fie folosit sub forma de sucuri sau salate ; salata de spanac este mult mai buna decat salata obisnuita. , si o sa-mi dati dreptate dupa ce ve-ti consuma.   Continutul bogat de vitamine B6 B12 , fierul si acidul folic sunt doar cateva din cele necesare organismului   in perioada de primavara.. Persoanele care vor consuma constant  in aceasta perioada cat planta este trufanda, adica frageda pe piata va observa schimbari miraculoase ale intregului organism. Sunt multe afectiuni care dupa o anumita varsta ne sacaie organismul , eu personaal am folosit spanacul pe o perioada de trei luni  si am invins  o anemie megaloblastica de care nici nu auzisem pana atunci  iar acum sunt fidela acestor bunatati pe care le-am ignorat o buna parte a vietii. Pentru ca numarul globulelor rosii erau scazute  , spanacul  a facut parte din viata mea si m-a ajutat sa trec peste groapa de gunoi.. Colonul se va goli prin eliminarea intr-o cantitate cat mai mare  a fecalelor care sunt depozitate pe peretii intestinelor si care produc balonarile din cauza  putrefactiei resturilor toxice. .  Sangele va  deveni mai curat  si odata cu aceasta pielea va avea o culoare placuta si mai catifelata, parul va  va fi matosos iar unghiile vor deveni mai tari.  Desenele animate cu Papaye Marinarul  au avut un rol foarte important in alimentatia copiilor intr-o anumita perioada, datorita faptului ca toti copii doreau sa aiba o masa musculara dezvoltata.  Spanacul fortifica organismul. si poate fi preparat  dupa pofta inimii. ; avand in vedere ca inima se afla pe linia celui  de-al  patrulea centru energetic care are culoarea verde. Incercati sa va schimbati stilul de viata si ve-ti descoperi  natura in splendidele ei culori  binefacatoare. Si nu uitati ca roadele pamantului sunt pentru noi oamenii , bogatia   sufletului, trupului si a mintii.

9 comentarii:

  1. Sunt fan al spanacului fara sa fiu influentat de vreun desen. Pur si simplu imi place si imi face bine, si cu toate ca are fier din belsug nu-mi e frica de rugina.

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, nu o sa iti dezvolti masa musculara mancand numai spanac, dar te poate ajuta destul de mult :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Azi fiind sarbatoare de bucurie, am venit sa-ti urez bucurii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Tuturor va multumesc ca miati daruit bucurie si chiar parintele m-a facut sa rad.
    Masa musculara nu se dezvolta doar cu spanac si nici anemia mea nu atrecut doar cu spanac . O mare varietate de bunatati ssunt regii organismului .
    Corina esti tare draguta si sa stii ca aam trcut pe la tine sa-ti impart aceleasi bucurii.
    numai bine.

    RăspundețiȘtergere
  5. C.T,
    pentru ca tu ai sfaturi de sanatate, da-mi o reteta minune sa mai slabesc putin. In iarna asta am luat cateva kg, si nu prea reusesc sa le dau jos... Ajuta-ma, te rog...

    RăspundețiȘtergere
  6. In primul rand trebuie sa ai vointa apoi sa pui in aplicare tehnica unei reguli de psihologie. spunand inainte de culcaare si dimineata"Organismul meu aris g este perfect sanatos fizic si psihic si s-a stabilizat la greutaatea de 65 de kg." de 21 de ori pana devine o formula ce face parte din viata de zi cu zi.creierul emotional poate fi mintit , el crede tot. apoi dimineata un ceai .cu una sau doua felii de paine. La pranz o supa sau o ciorba mica cu paaine foarte putina,iar seara masa sa fie inainte de ora 18 si nu sa plesneasca stomacul de fiecare data se mananca putin , adica sa mai ramana loc, pe care nu-i vei umple dar vei spune ca esste ssuficient. Miscare aare un rol foarte importaant nu uita in fiecare seara exercitii ca la scoala, pana totul devine reflex .Nimeni nu v-a slbi fara gimnastica.

    RăspundețiȘtergere
  7. Aoleu, nu! Eu am deja 65!
    Vreau sa ajung pe la 55-56.
    Multumesc de sfat si de incurajari...

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu eu impun greutatea , am dat un exemplu ,fiecare isi cunoaste puterea organismului.Fiecare varsta are alte standarde.Sunt multe lucruri interesante si diferite pentru fiecare persoana in parte.

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere