si tu vei gandi intr-o zi la fel ca mine.

INVATA CUM SA FII UN TEMPLU PUTERNIC

Paducelul, leacul inimii

Toate plantele sunt lasate pe acest pamant cu un anume scop; asa ca Oamenii sunt lasati si ei tot cu un scop,  numai ca in timp acestia uita sau nu inteleg scopul lor pe pamant si ignora viata traita cu decenta .   De aceea omul considera ca atat timp cat are la dispozitie de toate trebuie  sa faca abuz consumand ceea ce se crede   "a fi bunatati" intr-un mare exces.    Datorita acestor abuzuri bolile nu intarzie sa apara; iar cea mai mare parte a populatiei are ca afectiune boli ale inimii in diverse forme.
  Remediile acestor boli se stiu din antichitate intrucat batranii erau cei acre foloseau leacurile  direct din natura , cu timpul oamenii au uitat de traditie  indepartandu-se cu pasi grabiti spre o noua era. Astazi renastem  traditia si redescoperim ceea ce natura ne-a dat pentru a trai frumos si chiar pentru a ne vindeca.  
 Paducelul este arbustul care creste in padurile de pe dealuri sau pe marginea soselelor, acesta infloreste la inceputul lunii mai , face flori albe in buchetele cu un miros dulce care invaluie atmosfera din zona cu aroma proaspata. Atat florile , frunzele cat si fructul de culoare rosie se folosesc drept remediu pentru bolile inimii.
 In momentul de fata datorita tehnologiei avansate se gasesc preparate in magazinele cu produse naturiste care usureaza cu mult folosirea acestora. .
Paducelul este denumit si Elexirul Tineretii  de catre europeni intrucat reanoieste omul atat pe dinauntrul cat si pe dinafara , el aduce energie organismului revitalizandu-l capatand sanatate si frumusete. Pentru cei care iubesc natura si gasesc timp pentru hoinareala pot descoperi cu placere aceste frumuseti ale naturii chiar in jurul nostru, ele sunt intotdeauna la indemana omului.
 Fructele se culeg toamna dupa ce a cazut bruma  si se pot prepara atat ceaiuri direct in forma in care se afla , se pot macina prin masina de rasnit cafea iar pulberea se poate amesteca cu miere de albine. Dimineata cat si peste zi   se poate bea un ceai din flori de paducel sau  se poate lua o lingurita  din preparatul cu miere. Va puteti calma durerile de cap , nervozitatea dispare  iar energia si starea de bine apare imediat. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu