Simpla , ieftina, rapida si fara a folosi aragazul.
O numesc prajitura pentru ca nu este crocanta precum bomboana , se aseamana cu rulada care este facuta din coca frageda. Dar pana ve-ti gusta din prajitura ca sa va convingeti trebuie mai intai sa va spun cate ceva despre materia prima.
Bucurati-va in familie sau cu prietenii de aceste dulciuri preparate in casa in timp foarte scurt.
Nu trebuie sa fii cea mai buna gospodina sa faci rapid cea mai simpla prajitura de casa
Incearca si vezi rezultatul .
Ingrediente:
Biscuiti populari 500 grame
Zahar pudra 250 grame
Unt 200 grame, in caz ca va lipseste din frigider foplositi margarina
Visine , care au ramas din visinata, in cazul in care nu aveti asa ceva puteti folosi stafide sau ceva asemanator.
Lapte cantitate mica , o ceasca.
Nuca de cocos alba sau colorata dupa preferinta.
Biscuitii se zdrobesc , se fac faina, eu folosesc masina de macinat cafea. Rup biscuitii in bucati mici.
Intr-un castron se pune faina de la biscuiti se adauga zaharul, apoi untul si in final laptele care leaga faina de biscuiti si o transforma prin amestec in coca. Atentie cand puneti laptele sa nu faceti coca prea moale , ea trebuie sa fie exact ca plastelina ca sa o puteti modela. Luati bucatele mici de coca si puneti cate o visina sau doua trei stafide in mijloc si rotiti-le in palma pana faceti bilute pe care le treceti prin nuca de cocos.
asezati-le pe o farfurie si treceti cu ele la frigider
. Savurati cu placere din munca voastra si bucurati pe cei carora le plac dulciurile sanatoase.
O numesc prajitura pentru ca nu este crocanta precum bomboana , se aseamana cu rulada care este facuta din coca frageda. Dar pana ve-ti gusta din prajitura ca sa va convingeti trebuie mai intai sa va spun cate ceva despre materia prima.
Bucurati-va in familie sau cu prietenii de aceste dulciuri preparate in casa in timp foarte scurt.
Nu trebuie sa fii cea mai buna gospodina sa faci rapid cea mai simpla prajitura de casa
Incearca si vezi rezultatul .
Ingrediente:
Biscuiti populari 500 grame
Zahar pudra 250 grame
Unt 200 grame, in caz ca va lipseste din frigider foplositi margarina
Visine , care au ramas din visinata, in cazul in care nu aveti asa ceva puteti folosi stafide sau ceva asemanator.
Lapte cantitate mica , o ceasca.
Nuca de cocos alba sau colorata dupa preferinta.
Biscuitii se zdrobesc , se fac faina, eu folosesc masina de macinat cafea. Rup biscuitii in bucati mici.
Intr-un castron se pune faina de la biscuiti se adauga zaharul, apoi untul si in final laptele care leaga faina de biscuiti si o transforma prin amestec in coca. Atentie cand puneti laptele sa nu faceti coca prea moale , ea trebuie sa fie exact ca plastelina ca sa o puteti modela. Luati bucatele mici de coca si puneti cate o visina sau doua trei stafide in mijloc si rotiti-le in palma pana faceti bilute pe care le treceti prin nuca de cocos.
asezati-le pe o farfurie si treceti cu ele la frigider
. Savurati cu placere din munca voastra si bucurati pe cei carora le plac dulciurile sanatoase.
Delicioasa...merita incercata..o recomand cu caldura.
RăspundețiȘtergere